Design
Design  »  Hotel  »  Pantone Hotel kozmopolita kalandoroknak
Hotel

Pantone Hotel kozmopolita kalandoroknak

Élménydesigner
Igen, jól tippelünk. Ez az a Pantone, akinek a nevéhez a színskála és számtalan tárgy tervezése fűződik.
Verner Panton dán designer emlékének tiszteleg az Olivier Hannaert építész és Michel Penneman belsőépítész tervezte Hotel Pantone, Brüsszel egyik legkúlabb luxusszállója.

A központi fekvésű butik hotel pár lépésre az Avenue Louise-tól, a belga főváros bevásárló és üzleti negyedében található. Előtere és tetőtéri teraszai a nyüzsgő belváros művészeinek és trendi fiataljainak kedvelt célpontja. Akár szórakozni jönnek, akár megszállni, a Panotne egy sor színes élvezettel és játékos meglepetéssel ébreszti fel a vendégek érzékeit.

Fotó: Sven Laurent

A színek jelentős mértékben hatnak érzelmeinkre. Erre a tudományosan bizonyított tényre alapozva a tervezők a szálloda hét emeletét a  pantone paletta különböző színeibe öltöztették. A szobák valódi művészi alkotások, mindegyik egyedi és különleges. A fehér falak és ágyneműk adják a hátteret a telített színvilágnak. A falakat minden szobában Victor Levy neves belga fotóművész munkái díszítik, melyek ugyanazt az élénk színspektrumot tartalmazzák, mint a pantone skála. A vendégek ráadásul hangulatuknak megfelelően választhatnak szobát vagy lakosztályt.


A Pantone Hotel része a brit illetőségű Pantone ® Unverse-nek, mely design termékek sorát dobta piacra nem olyan rég, és ezek többsége a Hotelben meg is vásárolható. Így itt hozzájuthatunk a W2 tervezte Pantone Chip bögrékhez, Sonia Spencer mandzsettagombjaihoz, Alpa táskákhoz és még sok-sok kiegészítőhöz.


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)