Design
Design  »  Hotel  »  Pompa Párizsban
Hotel

Pompa Párizsban

Élménydesigner
Párizs egyik legpatinásabb szállodájának királyi lakosztálya olyan kényelemmel és berendezéssel szolgál, amiről az egyszerű földi halandó csak álmodik.
Ki emlékszik a Szex és New York sorozatnak arra az epizódjára, melyben Carrie Párizsba költözik az aktuális barátja, Alexander Petrovszkij után? Megvan? No, hát ők abban a részben itt laktak a Hotel Plaza Athene-ben. Ezeket a jelenteket valóban itt forgatták és már akkor is ámulatba ejtő volt a pompa, ami a képernyőn átjött.


Párizs első számú szállodája az Avenue Montagne 27. szám alatt igazi klasszikusnak számít. Itt nem érik az embert meglepetések, nincsenek meghökkentő, formabontó vagy jópofa részletek, nem is trendi. Sőt, itt ezek a jelzők inkább sértők, mint dicsérők. Klasszikusan elegáns, színtiszta luxus és glamúr, ameddig a szem ellát – nagyjából ezekkel a szavakkal lehet leírni a látványt.


A királyi lakosztály, persze nem csak királyoknak szól, de itt megszállva valószínűleg valamelyik főrend tagjának, igazi kékvérű arisztokratának érzi magát az ember. A szállodán belül külön bejárat lobbival, három szoba két fürdővel és az Eiffel-toronyra néző tágas terasszal várja az itt megszálló szerencséseket. Süppedős kanapék mályvaszínű bársonyba burkolva, súlyos bársony függönyök, a hálószobában olyan magas ágy, hogy az alacsonyabb növésűek csak fellépőről tudnak bemászni, süppedős szőnyegek és igazi antik berendezés szolgálják a kényelmet.

Ja, és aki télen érkezik, még saját jégpályán is korizhat.Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)