Design
Design  »  Hotel  »  Villa az Égei-tengernél
Hotel

Villa az Égei-tengernél

Élménydesigner
 
2012. május 31.
Elbújni egy szigeten, egy páratlanul kényelmes házban, ami nem látszik hotelnek, pedig az. Ehhez nem kell messzebb, csupán Mykonos szigetéig utazni.
A Cavo Tagoo igazi kozmopolita hely Mykonos szívében, egy tenger fölé nyúló sziklateraszon. Luxushotel a javából, ám a szokásos hotel jellegből – sokemeletes épület, nyüzsgés, bárok és éttermek sokasága – semmit sem fedezhetünk fel. Van viszont családias légkör, egymástól kényelmes távolságban lévő lakosztályok és villák, saját medencék és teraszok, csend és nyugalom. Ez a hotel valóságos menedékhely.

Napágyak a vízben és az árnyékolók alatt
A Cavo Tagoo lobbija
Medence a tenger fölött


A nem hagyományos értelemben vett hotel komplexum több épületrészből áll: önálló villák, illetve lakosztály alkotják a luxushotelt. A Cavo Tagoo minimalista hely, a kényelem maximális. Azt a környezetet, ahova épült felesleges bármiféle látványos építménnyel tovább díszíteni, felülmúlni pedig nem lehet. A lélegzetelállító panoráma a csipkés sziklákkal a tenger és az ég kékjével nem bír el több cikornyát. Ide csak egy végletekig lecsupaszított architektúra fér. Az enteriőrökre sem a barokkos pompa jellemző, sokkal inkább a Kükladikus-szigetek sajátos stílusa: organikus formák, markáns felületek, kevés szín, természetes anyagok. Még a 60 négyzetméteres Golden Privat Villa is egy látszólag puritán szálláshely. A meglepetés persze nem marad el: a fürdőszoba márvány, az ágy királyi méretű, és a jacuzzi sem hiányzik.

A lakosztályokhoz saját medence jár
Privát terasz medencével
Amikor a puritanizmus és a luxus találkozik
Minimál stílusú szobák
Az egyik villa hálószobája


A Cavo Tagoo rafináltan vegyíti a luxust a meghitt hangulattal. A szeparált villáknak és lakosztályoknak hála, itt tartózkodni olyan, mintha saját tengerparti nyaralónkban időznénk.

Pihenés naplementével
Ilyen telt színek mellé felesleges minden dekoráció
Éjszakai élet a Cavo Tagoo-ban
A közös terasz a medencénél
Bár panorámával
A hotel családias hangulatú étterme


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)