Kert
Design kiállítás
Made in Venice: a digitális design kirakat
Online mutatkoznak be Velence lakberendezési kiválóságai a magyar szakembereknek.  »
Ablak és erkélyajtó
Akciós Fakro tetőtéri ablakok vásárlása esetén most ablakonként 15 000 ft-ot visszaigényelhet 20 napon belül az akár 3 millió ft-os állami támogatás mellett. »
Tető
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet. »
Események
Nagy várakozás után megnyitott a KITE Zrt. parkápolási bemutatóterme és mintaboltja Budaörsön.  »
Események
Várépítő pályázat: Az idei évben 30 intézmény vehette igénybe a több mint 16 millió forint értékű építőanyag-támogatást. »
Kertészeti kiállítás
A Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítást és Vásárt 2012. szeptember 21. és 23. között rendezik meg Szigetszentmiklóson. »
Kertészeti kiállítás
Corvinus Díszkert 2012 keretén belül szakmai előadások, növényvédelmi szaktanácsadás várja a látogatókat április 27-29. között. »
Kertészeti könyvajánló
,,Minden hónapnak megvannak a maga különleges feladatai, amelyekkel tisztában kell lennie a kiskerttulajdonosnak.” »
Kertészeti kiállítás
Csodálatos csokrok, tűzijáték-szerű virágzuhatag, finomság, luxus – és exotikum - manapság leginkább dekorációs célokra használjuk az orchideákat. »
Kertészeti kiállítás
Az Éden mintegy 5000 növényfaj, több mint 1 millió egyedének biztosít életteret. A növények a világ legkülönbözőbb klímájú területeiről származnak. »
Kertészeti kiállítás
A Green Fortune a remek hangulatban zajló Kölyökfesztiválon járt, melyet augusztus 13-14-én rendeztek Szentendrén. »
tippek, tanácsok
A mai modern fűtési rendszerekkel együtt nő a nyílászárók energiahatákonysága is. »
Építészeti pályázat
Az Otthonneked összefogás 2018-as Style&Draw enteriőrpályázatára 108 érdeklődő 24 pályaművet nyújtott be, melyből a zsűri kiválasztotta kategóriánként a dobogósokat. Velük beszélgettünk az ünnepélyes díjátadón »
Design hét
A Samsung meghívására, részt vettünk egy érdekes tehetségkutató tanulmány bemutatóján, mely a Milánói Design Hét 2015 egyik állomásaként lett integrálva a nemzetközi programba. »
Kertészeti kiállítás
Az idei Construma kiállítással egy időben 2013. április 10-14. között látogatható a Construma Kert kiállítás a budapesti Hungexpon. »
Kertészeti kiállítás
Dísznövény és kertkultúra kiállítás is lesz a Construma Építőipari Szakkiállításon április 21-22. között a HUNGEXPO-n. »
Kertészeti kiállítás
Hatodik alkalommal rendezik meg a Gardenexpo kertészeti kiállítást. A terasz- és a kertterápia az idei tavasz slágere. »
Kertészeti kiállítás
Idén tavasszal, április 12-15. között a Magyar Orchidea Társaság rendezi a 15. Európai Orchidea Kiállítást és Kongresszust a Syma Rendezvényközpontban. »
Kertészeti kiállítás
Az idei Hortus Hungaricus kiállításon az Agroforg Kft. bemutatta a Magyarországon ismét kapható Wolf termékek széles skáláját. »
Kertészeti kiállítás
2011-ben a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete 40. születésnapját ünnepli Budapesten, az ELTE Füvészkertben, 2011. szeptember 9-11. között. »
Kertészeti kiállítás
2011. szeptember 23-a és 25.-e között ismét megrendezésre kerül a Hortus Hungaricus nemzetközi kertészeti kiállítás és vásár. »