Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
Napjainkban egyre többet hallani a biodinamikus és ökológiai gazdálkodásról, sőt a bioborok utáni kereslet is folyamatosan növekszik. »
A 22. Budavári Borfesztivál 2013. szeptember 11. és 15. között várja a borkedvelőket. Az idei évben a a nőké és a hölgy borászoké a főszerep. »
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Kertünket már kora tavasztól ápoljuk, de kertépítészeti szempontból a legideálisabb mégis az őszi időszak. »
Egyre több ember számára fontos, hogy kertjük, teraszuk berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektessenek, mint házuk belső bútorzatára. »
Kertünk kedvenc szegletévé válhat a lugas, mely lehet pihenősarok vagy a növényeink megtámasztását, futtatását segítő építmény. »
Megérkezett a medvehagyma szezon. Ha nem érjük be a kiránduláson gyűjtött maroknyi mennyiséggel, legjobb, ha ültetünk magunknak a kertbe. »
Ha a kertben, teraszon nem szívesen látunk műanyag bútort és még takarékoskodni is szeretnénk, jó megoldást kínálnak a divatos raklap bútorok. »
A 21. Budavári Borfesztivál 2012. szeptember 12. és 16. között várja a borkedvelőket. Az idei évben a fiatal borászoké a főszerep. »
A 23. Budavári Borfesztivál 2014. szeptember 10-14. között látogatható. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód. »
Idén nagyon magabiztosan kopogtatott a nyári időjárás, ennek megfelelően a szokásosnál korábban beindult a kültéri programok szezonja.  »
Nagy várakozás után megnyitott a KITE Zrt. parkápolási bemutatóterme és mintaboltja Budaörsön.  »
Egy igényes kerti bútor néhány izgalmas kiegészítővel megfejelve nem csak az udvar, de a ház imidzsét is teljesen átváltoztathatja. »
A 24. Budavári Borfesztivál 2015. szeptember 9-13. között kerül megrendezésre a Budai Vár teraszain. »
A pergola igazi kerti látványosság, a kert és a ház stílusához igazítva valóságos remekmű, a kert dísze lehet és akár kisebb kertben is megépíthető. »
A mediterrán növények iránt rajongók számára az egyik legegyszerűbben gondozható növény a leander. A metszés azonban fontos a leander egészségéhez. »
Az orchidea, mint minden más virágzó növény, más gondozást igényel a melegebb, naposabb tavaszi, nyári időszakban, mint a hűvös őszi, téli hónapokban. »
A következő hetek a megfelelő karácsonyfa utáni keresgéléssel telnek majd. Legjobb, ha pontosan tudjuk, hogy milyen típusú fát érdemes választanunk. »
Mindenkinek ott a helye az ürömi Kertibútor vásáron, aki igényes kertibútorra, masszázsmedencére vagy kerti grillre vágyik. »