Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
A bazsalikomot elsősorban fűszer- és gyógynövényként ismerjük, de a különböző színekben pompázó dísznövények mindenhol jól mutatnak. »
A fenyőkéreg vagy más néven mulcs egyre ismertebb és kedveltebb a kertbarátok körében. Elsősorban a borovi- és a vörös fenyőkéreg iránt nőtt meg a kereslet. »
Díszhalak közül az aranyhalak kiemelkedő helyen állnak a kerti tavak tulajdonosai körében, hiszen mindenféle vízben jól érzik magukat, könnyen gondozhatók.  »
Az egyik legegyszerűbb, hosszan virágzó cserepes növény, mely asztaldísznek is látványos, a Madagaszkár szigetéről származó korallvirág. »
Amíg tart a jó idő, semmi okunk rá, hogy naplemente előtt bemenjünk a kertből. Sem a hűvös esték, sem pedig a sötétség nem elég indok erre. »
A lakásbelsőre többet költünk, mint a kertre vagy teraszra, pedig ezt folyton látjuk az ablakból. Ha ügyesek vagyunk, a kert a szoba folytatása lehet. »
A kültéri bútorokat gyártó német cég, a Dedon még mindig képes tovább gördíteni a minimál stílus szálait. Új kollekcióját neves designerek tervezték. »
A korábban csak vágott virágként népszerű flamingóvirág szobanövényként is csodaszép. Érdemes rá figyelmet és időt áldozni. »
A nyár első hónapja rengeteg meglepetést tartogat a kerttulajdonosok számára, de a szüretelni valókon kívül feladat is akad bőven a kertben. »
A Biplantol termékei olyan biológiai, növényi készítmények, melyek segítik a termőtalaj
tápanyagellátását. »
A bazsalikomot sokszor emlegetik úgy, mint a fűszerek királya és királynője. A mediterrán országokban már több mint négyezer éve termesztik. »
Örökzöld növénynek nevezzük azokat a fajtákat, mely nem hullajtják el leveleiket az év valamely részében, hanem azok egész évben rajtuk maradnak. »
A tuják alapfajai komor megjelenésűek, mai, korszerű fajtái azonban a színek és formák – oszlopos tuja, gömb tuja – óriási változatosságát kínálják. »
Az egzotikus fafajtának számító teakből számos kerti bútor és kiegészítő készül. Megfelelő ápolással hosszú évekig használhatjuk őket. »
A Roda legújabb bútorkollekciójában ötvöződnek a kültéri és beltéri stílusjegyek. A Fence darabok tervezője Rodolfo Dordoni. »
A csokrosinda, más néven zöldike igazi túlélő, a mostoha körülményeket is jól bírja. Kezdő hobbikertészek számára kimondottan jó választás. »
A kehelyvirág különleges dísze lehet a lakásnak anélkül, hogy extra gondozást igényelne. Ehhez csupán néhány dologra kell odafigyelnünk. »
Az egyik leglátványosabb szobanövény a népes bromélia család legismertebb fajtája a trópusi színekben pompázó, zöld szakállbromélia. »
A város közepén, egy tenyérnyi erkélyen is lehet virágoskertünk. A furcsa formájú Greenbo cserepek stabilan, biztonságosan kapaszkodnak a korlátba. »
A Patrick Morris által tervezett Sky Planter kerámia kaspó már elérhető hazánkban. A Boskke új, természetközeli fejlesztése több díjat bezsebelt már. »