Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Biopermet a növényeknek

Biopermet a növényeknek

Promóció
A Biplantol termékek biológiai növényi-, vízi- és talajsegítő készítmények. Ásványi anyagok, nyomelemek, gyógynövények, szerves germánium, gilisztahumusz és uronic savak is találhatóak bennük homeopátiás formában.
A növényeket egy szerves egészként tekinti és kezeli, ennek alapja mindig a természet és a természetes kell, hogy legyen. A megfelelő tápanyag, a megfelelő életfolyamatok és az optimális védelem a kártevők ellen. Kiemelkedően hatékony az aromaterápiája, melyet a különböző rovarkártevők ellen jól alkalmazhatunk. A növények immunrendszerének és az életfolyamataiknak helyreállítására egy speciális homeopátiát alkalmaz.


A Biplantol termékek minden kultúrában, így az öko gazdálkodásban is használhatóak. Nincs mellékhatásuk az emberre, és igen hasznosak az élő szervezetek és az ökoszisztéma számára. A talajban és levegőben felhalmozódott antropogén szennyező anyagok korlátozzák, blokkolják a növények tápanyagfelvételét, természetes életfolyamatait. Ennek következménye a növényi stressz. A növények immunrendszere gyengül, és csökken a betegségekkel és kártevőkkel szembeni ellenálló képességük.


A  Biplantol Vital NT homeopátiás formában dinamizált tápanyagokat és hatóanyagokat tartalmaz, melyek aktiválják, növelik a talaj működőképességét. Hatására növekszik a talaj természetes termékenysége és fokozódik a gyökerek növekedése. Helyes működésre ösztönzi és támogatja a talajban élő több millió mikroorganizmust. Ez a folyadék oldja a növények blokádjait, ennek hatására a növényi nedvek újra működésbe lépnek. A tápanyagok megfelelő áramlása helyreáll. Azok a növények, amelyeket ezzel a termékkel kezelnek, erősebbé és egészségesebbé válnak, színesebb illatosabb virágot és zamatosabb gyümölcsöt eredményeznek.

Biplantol termékek

További információ: Biplantol

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Dr. House és a csalán
Mint híres gyógynövény, a csalán is ősi idők óta szolgálja az emberiség javát, a neki tulajdonított misztikus erő mellett régóta ismerik gyógyhatásait.