Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
Idén nagyon magabiztosan kopogtatott a nyári időjárás, ennek megfelelően a szokásosnál korábban beindult a kültéri programok szezonja.  »
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Egyre több ember számára fontos, hogy kertjük, teraszuk berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektessenek, mint házuk belső bútorzatára. »
Mindenkinek ott a helye az ürömi Kertibútor vásáron, aki igényes kertibútorra, masszázsmedencére vagy kerti grillre vágyik. »
Amint az időjárás lehetővé teszi, mi is lehetne remekebb program, mint egy közös ebéd vagy vacsora a családdal, barátokkal a kertben. »
Egy teraszra vagy tornácra épített kőkandallóval vagy ide állított vaskályhával a nyáron népszerű hely egész évben használható pihenésre. »
Az egzotikus fafajtának számító teakből számos kerti bútor és kiegészítő készül. Megfelelő ápolással hosszú évekig használhatjuk őket. »
A Roda legújabb bútorkollekciójában ötvöződnek a kültéri és beltéri stílusjegyek. A Fence darabok tervezője Rodolfo Dordoni. »
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »
Egy igényes kerti bútor néhány izgalmas kiegészítővel megfejelve nem csak az udvar, de a ház imidzsét is teljesen átváltoztathatja. »
Ha a kertben, teraszon nem szívesen látunk műanyag bútort és még takarékoskodni is szeretnénk, jó megoldást kínálnak a divatos raklap bútorok. »
A nyár beköltözött az IKEA áruházaiba. A tavaszi-nyári kollekció kerti bútorokkal és kiegészítőkkel várja a szezont. »
A kerti padok kiválasztásánál elsődleges funkciójuk betöltésén kívül fontos, hogy milyen anyagból készültek, valamint, hogy mennyire időtállóak. »
Az akác, az egyik legkeményebb és legtartósabb fafajta, ezért kerti bútorként is megállja a helyét. A megfelelő ápolás azonban elengedhetetlen. »
Amíg tart a jó idő, semmi okunk rá, hogy naplemente előtt bemenjünk a kertből. Sem a hűvös esték, sem pedig a sötétség nem elég indok erre. »
A kültéri bútorokat gyártó német cég, a Dedon még mindig képes tovább gördíteni a minimál stílus szálait. Új kollekcióját neves designerek tervezték. »