Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Kertibútor vásár Ürömön

Kertibútor vásár Ürömön

Promóció
 
2012. augusztus 17.
Mindenkinek ott a helye 2012. augusztus 17. és 24. között az évről-évre egyre népszerűbb, nagyszabású szezonzáró rendezvényen, az ürömi Kertibútor vásáron, aki igényes kertibútorra, masszázsmedencére vagy kerti grillre vágyik.
Újra megnyitja kapuit az immár ötödik alkalommal megrendezett Kertibútor vásár Ürömön, 2012. augusztus 17. és 24. között. Az eseményen mintegy ötezer négyzetméteren tekinthetik meg az érdeklődők a kerti bútorok egyik legszélesebb magyar választékát és a legújabb trendeket.


A prémium és luxus minőségű kerti bútorok mellett a látogatók mindent megtalálnak a vásáron, ami csak fontos lehet a kert vagy terasz berendezéséhez: amerikai masszázsmedencék az alaptól a csúcsmodellekig, egyedi, igény szerint gyártott szaunák, kerti grillek.


A vásár ötletét  ügyfeleink adták, akik nálunk vásároltak jakuzzit, szaunát” – mondja Vezse Roland, az esemény egyik szervezője. „A wellness-eszközök nyugtató hatása és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtető látványa mellé igényes kertberendezést kerestek. Ezt az egyre növekvő igényt akarjuk kiszolgálni.”


A kiállítás különlegességei a szintetikus rattan fonású bútorok. Az ülőgarnitúrák, étkező szettek, napozóágyak német gyártója a modern technika előnyeit  ötvözik az eleganciával. A polyrattan szövés előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényel, egyaránt jól bírja nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat. A kiállított bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, a praktikus felhasználás és a kényelem.


A szervezők különleges kedvezményeket biztosítanak azoknak, akik előre jelzik részvételüket a Kertibútor vásáron.

További információk: Kertibútor vásár

Címkék: