Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Új Boskke kerámia kaspó

Új Boskke kerámia kaspó

Promóció
A Patrick Morris által tervezett Sky Planter kerámia kaspó már elérhető hazánkban. A Boskke új, természetközeli fejlesztése több díjat bezsebelt már. Új-Zéland csodálatos és vibráló természete inspirálta a Boskke megszületését, ahol a hagyományos kertészeti eszközöket napjaink városi életstílusához fejlesztették tovább.
A Patrick Morris által tervezett Sky Planter gyökereiben változtatja meg a növényekhez való viszonyunkat. Mostantól kezdve nemcsak a világ, hanem a virág is a feje tetejére áll. Mindent egy kicsit más perspektívából élvezhetünk. Ezentúl nem kell otthonunk sötét sarkaiban árválkodnia a növényeinknek, hiszen a Sky Planter-ben újra életre kelnek.


A kerámia kaspók szokatlan, installációszerű elrendeződése a praktikusság mellett kiváló dekorációs elemmé válhatnak a lakásokban. Dacolva a gravitációval egyedi, feje tetejére állított virágcserepek segítségével gazdagon díszíthetjük zöld növényzettel otthonunkat és munkahelyünket egyaránt. Forradalmi kialakításával a Boskke Sky Planter egyszerre helytakarékos, víztakarékos, egészséges környezetet teremt és kellemes hangulatot varázsol környezetünkbe.


A termék már 2009-ben közönségdíjas lett a new york-i nemzetközi ajándék vásáron, 2010-ben pedig a Ljubljanaban megrendezett Bio22 Industrial Design Awards-on aranyéremmel jutalmazta a nemzetközi zsűri. Az idei évben a neves angol Homes&Gardens lakberendezési magazin kerámia és üvegáru kategóriájában éppen csak lemaradt az első helyről.


A Toplista Magazin Design 2011 kiadványában az első helyen végzett a Biodesign kategóriában és szintén ebben az évben hozta el a legrangosabb formatervezési díjat, a Red Dot Design Winner-t. A több mint 40 országban forgalmazott Sky Planter a kerámia változat mellett júniustól újrahasznosított műanyag kivitelben is elérhető már.

Forrás: Boskke


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK