Magazin
Lakások
Hosszú nadrágszíjtelken épült ez a kis balatoni családi ház, amely belső tereinek átformálására Istvándi Bea lakberendezőt kérték fel.  »
Egy art deco stílusú, de empire stílussal is fűszerezett otthon született a Gellért-hegyen. A lakásban meghitt, meleg árnyalatok dominálnak.  »
Az elegáns berendezésű, modern lakásban a tér egységességét az egyöntetű, világos színű falak és a kerámiaburkolatok hangsúlyozzák.   »
A zöldövezeti családi ház mértani vonalaival és monokróm színvilágával szinte tüntetően visszafogott megjelenésű. A ház aszimmetrikus kialakítású.  »
Egy balatoni ház három szintjét modern, design eszközökkel felhasználva egy ötcsillagos luxushotel kényelmével alakították ki.  »
A lakás tulajdonosa lakberendezőnek tanult. Ölbey István szakmai irányítása mellett tervezte a lakást modern formakultúrájának megfelelő stílusban.  »
Az újonnan épült Marina-parti lakópark egyik épületében található lakás teljes belső kialakítása volt a feladat fiatalos, modern stílusban.  »
A tulajdonos fiatal pár olyan otthont álmodott magának, amely mozgalmas életüket kiszolgálja. Fontos szerepet kapott az energiatakarékos világítás.  »
Modern minimál stílusú enteriőr, ami a tört fehér és sötétbarna ellentétére épít. A kétszintes ikerház elrendezése tökéletesnek tűnt.  »
A loft lakások nagyvonalú, színvonalas életterek. A Riverloft lakásai vegyítik a magánszféra és a munkakörnyezet adta lehetőségeket.  »
Egy déli tájolású, az utca szintjétől emelkedő telken áll a lépcsőzetes panorámájú ház, abban pedig egy otthonos, harmonikus lakás.  »
A budai zöldövezetben elhelyezkedő hatlakásos társasházban található a Knapcsek Zoltán által tervezett otthon.  »
Egy legénylakás a mindennapi pörgés, rohanás kiszolgálására van kialakítva. Férfias, ám mégis meleg, otthonos hangulat jellemző a lakásra.  »
Társasházi övezetben, keskeny telekre, a lejtőre merőlegesen épült a modern hétlakásos társasház, amelynek lakásaiból mindenki élvezni tudja a panorámát.  »
A kétszobás legénylakás sötét wengebútorokkal berendezett enteriőrjeit a lakberendező a rég elfeledett, élénk kikericssárgával „dobta fel”.  »
Modern környezet egy kis fantáziadús csillogással – ez a titka ennek az otthonnak, amelynek tervezésénél a lakberendező szinte teljes szabad kezet kapott.  »
A tulajdonosok egy másfél évtizede épült budai háromlakásos társasház egyik kétszintes lakásának teljes körű átalakításával bízták meg a lakberendezőt.  »
Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb épülete, a budapesti Vörösmarty téren lévő üzlet-irodaház tetején alakították ki a tágas, kétszintes lakást.  »