Lakberendezés
Fürdőszoba
Rajzol, kivág, tervez - 3 lépés az álomfürdőszobáig!
A fürdőszoba tervezés több mint fejben tervezgetett álmodozás. Mutatunk egy remek fürdőszoba tervezőt, amellyel akár egy nyugodt estén elindulhatsz a fürdőd megvalósításának izgalmas útján.  »
Építőipari kiállítás
AHOL AZ ÖTLETGYŰJTÉS GYEREKJÁTÉK »
Lakberendezési hírek
A kiváló minőségű, olasz design Alessi készleten lévő termékei most kedvezményes áron, 20-40% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Zenit Home-ban. »
Lakberendezési hírek
A legtöbb lakásban a nappali fókuszpontja maga a televízió. Mutatunk néhány ötletes megoldást, hogy a körítés is igazán stílusos legyen! »
Lakberendezési hírek
A 2017-es milánói kiállítás idén is rengeteg izgalmas újdonságot tartogatott, összességében pedig megragadó és harmonikus megoldások születtek. »
Lakberendezési könyvajánló
Megjelent Kollár Borbála és Kollár Franciska rendhagyó életmódkalauza, amelyben a mindennapokra adnak kreatív ötleteket, szemléletformáló gondolatokat. »
Lakberendezési hírek
Sokan óvakodnak a márványos felületek használatától otthonukban, pedig amellett, hogy rendkívül strapabíró és elegáns, számtalan módon beépíthető az enteriőrbe is! »
Lakberendezési hírek
Itt van végre a várva várt nyári időjárás, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Konyha
Szigorú egyenesek, lágy vonalak, változatos geometriai formák: alkalmazzuk őket bátran a lakberendezésben is, hiszen számtalan lehetőség rejlik bennük. »
Lakberendezési hírek
Egyes bemutatótermi kanapék és burkolatok, karácsonyi dekorációs tárgyak, tükrök és lakáskiegészítők valamint Siemens és Miele háztartási gépek kedvezményes áron vásárolhatók meg a Zenit Home-ban! »
Lakberendezési hírek
Szemet gyönyörködtető élénk színek, részletes sötét tónusok és a valódi mélyfekete háttérnek köszönhető végtelen kontraszt. »
Bútor
A 2018-as milánói Salone del Mobile kiállítás is számtalan szemet gyönyörködtető újdonságot tartogatott. A tervezők izgalmas anyagpárosításokkal, különleges, de a mindennapi használatban is jól hasznosítható bútorokat alkottak. Íme egy kis ízelítő! »
Aktualitások
Tervező, lakberendező, netán belsőépítész vagy? Mutasd meg álomotthonod a nagyvilágnak! »
Lakberendezési hírek
Az új készülékek, köztük az új Dual Cook Flex sütő, a világ egyik legelismertebb konyhatechnológiai kiállításán debütáltak. »
Lakberendezési hírek
Az őszi, kora téli hónapok kínálják a legjobb alkalmat otthonunk újrahangolásához. Ehhez adunk néhány praktikus, könnyen kivitelezhető tippet! »
Lakáskiegészítő
Az innovatív megoldások és különleges formák nem kerülték el idén sem a lámpaipart. Összegyűjtöttük a 2017-es év legkülönlegesebb design darabjait! »
Dekoráció
A lakberendezésben sok esetben előnyt élveznek a neutrális árnyalatok, pedig egy-egy élénk színű bútordarab vagy falrész sokat dobhat az enteriőrön. Íme néhány bátorító példa! »
Lakberendezési hírek
Folyamatosan bővülő repertoár a bútorok, így a kanapék terén is. Már a legújabb modellek is megrendelhetőek a Zenit Home-ban. »
Lakberendezési hírek
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző típusú burkolatokból kialakított, egyedi falfelületek is. Mutatunk néhány igazán különleges megoldást! »
Lakberendezési hírek
A vállalat intelligens háztartási és ipari robotjai beszélgetnek, takarítanak és füvet nyírnak. »
Lakberendezési hírek
Az LG új fejlesztése azoknak készült, akik haza szeretnék vinni a moziélményt. A 2017-es CES-en bemutatkozó kompakt LG ProBeam projektor 2000 lumen fényerőre képes. »