Lakberendezés
Tető
Az igazán gondtalan otthon titka
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet.  »
Lakberendezési hírek
A vállalat intelligens háztartási és ipari robotjai beszélgetnek, takarítanak és füvet nyírnak. »
Lakberendezési hírek
Az LG új fejlesztése azoknak készült, akik haza szeretnék vinni a moziélményt. A 2017-es CES-en bemutatkozó kompakt LG ProBeam projektor 2000 lumen fényerőre képes. »
Bútor
Kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú design és modern stílusú szövet illetve bőr kanapék egyes modelljei 20-40% kedvezménnyel megvásárolhatóak a Zenit Home üzletében. »
Dekoráció
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
Lakberendezési hírek
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »
Lakáskiegészítő
Az idei tavaszi-nyári szezon színvilágát uraló égkék és rózsakvarc mellett megjelennek az erőteljes árnyalatok, sőt, gyakran a szokatlan párosítások is. »
Aktualitások
A CONSTRUMA építőipari-otthonteremtési kiállítást 2016. április 6-10. között rendezik meg a Hungexpo-ban, ahol a kiállítók között a Szép Házak is jelen lesz.  »
Design pályázat
Szabadtéri szobrok, izgalmas installációk, meghökkentő műalkotások terveit várja a Sziget Fesztiválköztársaság művészeti minisztériuma. »
Lakberendezési hírek
A LED fényforrások a hagyományos izzóknál valamivel költségesebb az első beruházás, de rövid idő alatt megtérül. »
Lakberendezési hírek
Igazi gasztronómiai művészettel tette teljessé az Electrolux a Cannes-i Filmfesztivál nyitógáláját. Két sztárséf készítette a menüsort. »
Lakberendezési hírek
Szemet gyönyörködtető élénk színek, részletes sötét tónusok és a valódi mélyfekete háttérnek köszönhető végtelen kontraszt. »
Lakberendezési hírek
A karácsony közeledtével egyre inkább ünnepi hangulatba kerülünk, ennek megfelelően kerítenek lázba a szebbnél szebb dekorációs tárgyak. »
Lakberendezési hírek
Ha vízmelegítőre van szükség, ma már számos lehetőség közül választhatunk, hiszen mára a vízmelegítő a fürdőszoba díszévé lépett elő.  »
Lakberendezési hírek
Elérkezett végre az eddig téli álmot alvó kerti bútorok szezonja, itt az ideje kényelmes kültéri szobává alakítani teraszunkat, erkélyünket vagy a kert egyik árnyas szegletét. »
Lakberendezési hírek
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »
Lakberendezési hírek
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Lakberendezési hírek
A sütőfunkcióval rendelkező gőzpárolók terén a Miele minden évben jelentős újításokkal jelentkezik. »
Design hét
A Samsung meghívására, részt vettünk egy érdekes tehetségkutató tanulmány bemutatóján, mely a Milánói Design Hét 2015 egyik állomásaként lett integrálva a nemzetközi programba. »
Design pályázat
Ismét meghirdetik a Jövő konyhája pályázatot. Ezúttal egy garzonlakás legfeljebb 5 négyzetméteres minikonyháját kell megtervezni.  »
Design kiállítás
Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Design+ Kiállítás és Vásár a MAXCity Lakberendezési Áruház területén. »