Lakberendezés
Tető
Az igazán gondtalan otthon titka
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet.  »
Design pályázat
A Gombolod újra! Divat a magyar pályázatán szombat este megszületett az eredmény. A fődíjat Farkas Anett nyerte öltözék kategóriában. »
Design pályázat
Erzsébetváros alapításának 130. évfordulójára hirdet pályázatot az önkormányzat a kerület névadójára, Sisire emlékezve. »
Lakberendezési hírek
Megérkeztek hazánkba az IKEA 2012 tavaszi-nyári kollekciójának darabjai. Izgalmas lakástextíliák, élénk színű bútorok tárháza. »
Lakberendezési hírek
Március 2-4. között harmadik alkalommal rendezik meg a Konyhakiállítást a Papp László Budapest Sportarénában.  »
Lakberendezési pályázat
Ha a jövőben konyhabútor tervezéssel szeretnél foglalkozni, itt az idő, hogy megmutasd szakértelmedet és kreativitásodat! »
Lakberendezési pályázat
A Lakberendezők Országos Szövetsége 2011-ben is kiosztotta az Év Lakberendezője és az Év pályakezdő lakberendezője díjakat. »
Design pályázat
A NESCAFÉ Dolce Gusto pályázatot hirdet a dizájn, a lakáskultúra iránt érdeklődő újságírók és bloggerek számára. »
Design pályázat
Még tanuló, de már nagyot álmodó grafikust keres egy frissen alakult kommunikációs ötletlabor, a Startgate. »
Design kiállítás
2012. január 11-14. között rendezik meg Frankfurtban a lakástextíliák és közületi textíliák nemzetközi vásárát.
 »
Design pályázat
A konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó Coninvest idén ősszel meghirdeti első design pályázatát. »
Design pályázat
A Let's Colour Egyesület a Dulux-szal karöltve idén először kiírja a Let's Colour Designer pályázatot. A pályázók grafikai tervekkel pályázhatnak. »
Lakberendezési hírek
Március 5.-től új helyszínen várja ügyfeleit a Müller Mónika Enteriőr. A Loffice, zöld irodaház és munkaközösség ad otthont az üzletnek. »
Design kiállítás
Megyik János festészet–szobrászat–építészet határterületén definiálható munkásságának középpontjában a táblakép struktúrájának a modellezése áll.  »
Lakberendezési hírek
Március 2-4. között kerül megrendezésre a Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában izgalmas főző bemutatókkal. »
Design kiállítás
A KREA iskola tervezőgrafikus és enteriőrtervező szakos hallgatóinak egy közös projekt során étterem-kávézót kellett tervezniük. »
Design pályázat
Álmodj egy éttermet címmel hirdette meg I. Restaurant design pályázatát a Coninvest, melynek díjátadójára november 30-án került sor. »
Design kiállítás
A Ludwig Múzeum különleges térélményt kínáló installációs környezetben mutatja be Yona Friedman kiállítását. »
Design kiállítás
16. alkalommal került megrendezésre 2011. október 13.-16. között Ausztria legnagyobb lakberendezési design kiállítása a bécsi Hofburgban. »
Design kiállítás
Szeptember 15.-én nyitotta meg kapuit Rómában a MEET DESIGN kiállítás, amely az olasz designkultúrát mutatja be 1948-tól napjainkig. »
Design kiállítás
Ötödik alkalommal rendezték meg szeptember 17. és 25. között Londonban a design szféra egyik legproduktívabb eseményét, a Tent London-t! »