Lakberendezés
Design kiállítás
Salone del Mobile Milano 2023
A Salone del Mobile.Milano, nemzetközi bútor- és designvásár 61. alkalommal kerül megrendezésre a Fiera Milano Rho vásárközpont területén 2023. április 18. és 23. között.  »
Lakberendezési hírek
Itt van végre a várva várt nyári időjárás, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Konyha
Szigorú egyenesek, lágy vonalak, változatos geometriai formák: alkalmazzuk őket bátran a lakberendezésben is, hiszen számtalan lehetőség rejlik bennük. »
Lakberendezési hírek
A vállalat intelligens háztartási és ipari robotjai beszélgetnek, takarítanak és füvet nyírnak. »
Lakberendezési hírek
Az LG új fejlesztése azoknak készült, akik haza szeretnék vinni a moziélményt. A 2017-es CES-en bemutatkozó kompakt LG ProBeam projektor 2000 lumen fényerőre képes. »
Lakberendezési hírek
Ha vízmelegítőre van szükség, ma már számos lehetőség közül választhatunk, hiszen mára a vízmelegítő a fürdőszoba díszévé lépett elő.  »
Lakberendezési hírek
Elérkezett végre az eddig téli álmot alvó kerti bútorok szezonja, itt az ideje kényelmes kültéri szobává alakítani teraszunkat, erkélyünket vagy a kert egyik árnyas szegletét. »
Lakberendezési hírek
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »
Lakberendezési hírek
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Lakberendezési hírek
A sütőfunkcióval rendelkező gőzpárolók terén a Miele minden évben jelentős újításokkal jelentkezik. »
Design hét
A Samsung meghívására, részt vettünk egy érdekes tehetségkutató tanulmány bemutatóján, mely a Milánói Design Hét 2015 egyik állomásaként lett integrálva a nemzetközi programba. »
Lakberendezési hírek
Folyamatosan bővülő repertoár a bútorok, így a kanapék terén is. Már a legújabb modellek is megrendelhetőek a Zenit Home-ban. »
Lakberendezési hírek
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző típusú burkolatokból kialakított, egyedi falfelületek is. Mutatunk néhány igazán különleges megoldást! »
Lakberendezési hírek
Szemet gyönyörködtető élénk színek, részletes sötét tónusok és a valódi mélyfekete háttérnek köszönhető végtelen kontraszt. »
Lakberendezési hírek
A karácsony közeledtével egyre inkább ünnepi hangulatba kerülünk, ennek megfelelően kerítenek lázba a szebbnél szebb dekorációs tárgyak. »
Dekoráció
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
Lakberendezési hírek
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »
Lakáskiegészítő
Az idei tavaszi-nyári szezon színvilágát uraló égkék és rózsakvarc mellett megjelennek az erőteljes árnyalatok, sőt, gyakran a szokatlan párosítások is. »
Aktualitások
A CONSTRUMA építőipari-otthonteremtési kiállítást 2016. április 6-10. között rendezik meg a Hungexpo-ban, ahol a kiállítók között a Szép Házak is jelen lesz.  »
Design pályázat
Szabadtéri szobrok, izgalmas installációk, meghökkentő műalkotások terveit várja a Sziget Fesztiválköztársaság művészeti minisztériuma. »
Lakberendezési hírek
A LED fényforrások a hagyományos izzóknál valamivel költségesebb az első beruházás, de rövid idő alatt megtérül. »