Lakberendezés
Design kiállítás
Salone del Mobile Milano 2023
A Salone del Mobile.Milano, nemzetközi bútor- és designvásár 61. alkalommal kerül megrendezésre a Fiera Milano Rho vásárközpont területén 2023. április 18. és 23. között.  »
Design pályázat
A konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó Coninvest idén ősszel meghirdeti első design pályázatát. »
Design kiállítás
Szeptember 10-11-én a Királyutca Designutca Klaszter szervezésében először kerül megrendezésre Budapesten a Királyi Vásár. »
Design kiállítás
A pekingi Kínai Nemzeti Múzeum a legnagyobb múzeum a világon. A Louis Vuitton az egyik első márka, ami kiállíthat idén a nemrégiben felújított térben. »
Design kiállítás
Idén ünnepelte 50. jubileumát az iSaloni néven ismert design hét Milánóban. Az évfordulóra való tekintettel több mellékrendezvény kísérte a programot. »
Design pályázat
A világ legkorszerűbb elektromos fűtéstechnikai gyártóihoz kínál ugródeszkát az I. Nord-Art Design Pályázat. »
Design kiállítás
Ötödik alkalommal rendezték meg szeptember 17. és 25. között Londonban a design szféra egyik legproduktívabb eseményét, a Tent London-t! »
Design hét
Idén nyolcadik alkalommal kerül sor a Design Hét Budapest fesztiválra 2011. szeptember 30. és október 9. között. »
Lakberendezési hírek
Gyakran okoz fejtörést megtalálni a legjobb kiegészítőket, melyektől hangulatos lesz a lakásunk. Növényekkel és vázákkal dekorálni egyszerű. »
Design kiállítás
Idén is megrendezésre kerül a Tent London, amely az idei év legizgalmasabb design bútorait és kiegészítőit sorakoztatja fel a nagyközönség számára. »
Design kiállítás
A Gödör Klub Terasz Galériája a Design Hét keretében egy különleges kipakolásnak szolgál a helyszínéül. 2010. október 1. és 17. között látogatható a Design börze. »