Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Az Év lakberendezője 2011-ben

Az Év lakberendezője 2011-ben

Szép Házak
 
2011. december 19.
A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) 2003 óta minden évben pályázatot ír ki tervező tagjai számára. Az Év Lakberendezője 2011 díjat Lang Viktória nyerte. Az Év Pályakezdő Lakberendezője 2011 nyertese pedig Muhly Angelika lett.
Az „Év lakberendezője 2011” pályázat bíráló bizottságának tagjai idén is Dr. Bálint Imre Ybl díjas építész (a Budapesti Építészkamara elnöke), Szenes István Ybl díjas belsőépítész (a Belsőépítész Egyesület elnöke), Dr. Slézia József művészettörténész, Ebedli Gyula és Pozsonyi József belsőépítészek voltak. Minden pályázó a pályamunkájáról kapott egy előremutató értékelést, a címeket pedig a díjazottak vehették át.

Lang Viktória az „Év Lakberendezője 2011” nyertese

„Az Év Lakberendezője 2011” díjat Lang Viktória nyerte. Különdíjjal jutalmazták a kilenc lakberendező által jegyzett BNV projektet. Az „Év pályakezdő lakberendezője 2011” címet pedig Muhly Angelika nyerte el.

Vidéki családi ház nappalija – Lang Viktória terve

Fődíjként Lang Viktória milánói utat nyert a MACEF-től. Muhly Angelika a CadLine tervezői programokat tartalmazó csomagját vehette át.

Az tavalyi évhez hasonlóan a közönség idén is „együtt szavazott” a zsűrivel, így Lang Viktória lett az „Év lakberendezője 2011" közönségdíjasa is. Az „Év pályakezdő lakberendezője 2011” közönségdíját pedig Muhly Angelika nyerte.

Különdíjat adományozott a győzteseknek Dr. Slézia József: a Design évkönyv 2010 és 2011-es példányait. A Trilak és a Villeroy & Boch különdíját Bóna Mónika lakberendező vehette át.

Városi apartman társalgója – Lang Viktória munkája

Az „Év lakberendezője 2011" nyertese: Lang Viktória


Lang Viktória tervezőirodája az Újpesti rakparton található, amely irodaként és bemutatóteremként működik. A lakberendezési tervezés mellett bútorokat, kárpitos bútorokat, lámpákat és egyéb kiegészítőket terveznek és gyártanak. A szükséges anyagminták, mintakollekciók, mintadarabok mind rendelkezésre állnak az irodában. Forgalmaznak francia, angol, német, olasz tapétákat, kárpitanyagokat, illetve függönyanyagokat.

Városi apartman ebédlője – Lang Viktória munkája

Városi apartman hálószobája – Lang Viktória terve

Lakberendezési munkáit talán az jellemzi leginkább, hogy törekszik a harmóniára. A megrendelő elvárásai a legfontosabbak. Viktória véleménye szerint kellő önismerettel mindenki képes a személyiségének megfelelő teret létrehozni maga körül. A tervező folyamatosan keresi az új utakat és lehetőségeket, követi a nemzetközi trendeket.

Masculin, férfi szépségszalon – Lang Viktória munkája

Számára nincs különbség abban, hogy egy belvárosi „art deco” stílusú luxuslakást vagy egy szoros költségvetésű családi házat kell megtervezni, minden munkájában a lehető legprofesszionálisabb kiszolgálásra törekszik. Szereti a tervezést, a kivitelezéssel járó felfordulást és a műhelyekben készülő bútorok illatát. „Varázsa van annak, amikor végre olyan élettér vesz körül minket, amiben jó élni. Azt hiszem az egyik legjobb dolog, csak úgy... otthon lenni a világban." – vallja Lang Viktória, „Az év lakberendezője 2011" pályázat idei nyertese.

Belvárosi penthouse – Lang Viktória 3D-s látványterve


Forrás: Lakberendezők Országos Szövetsége

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Jövő Konyhája: konyhabútor-tervező pályázat
Ha a jövőben konyhabútor tervezéssel szeretnél foglalkozni, itt az idő, hogy megmutasd szakértelmedet és kreativitásodat!
Képzőművészeti pályázati felhívás
A Budapesti Francia Intézet a Fő utcai otthonának 20. évfordulóját ünneplő kiállítást 2012. áprilisában nyitja meg 'Dunai kilátások' címmel.