Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Fiatal tervezőket támogat a Coninvest

Fiatal tervezőket támogat a Coninvest

Szép Házak
Álmodj egy éttermet címmel hirdette meg I. Restaurant design pályázatát a Coninvest, melynek díjátadójára november 30-án került sor a nemrégiben megnyílt Vinopolisban.
A versenyen 22 tanuló mérte össze erejét és mutatta meg kreativitását, valamint tehetségét. A beérkezett munkákat a Coninvest által gondosan összeválogatott szakmai zsűri, Stanó Tamás (a Le Roy alapító tagja és tulajdonosa), Segal Viktor (sztárséf), Aczél Pál Tamás (konyhatechnológus), Göde András (belsőépítész) és Vágó Ágnes (Vendég & Hotel főszerkesztője) értékelte.

I. helyezett: Kész Borbála

A díjátadó délután 16 órakor vette kezdetét, ahol a legjobb tíznek ítélt munkát a vendégek és a résztvevők egy kiállítás keretén belül meg is tekinthették. Az eredményhirdetést egy másfél órás utolsó értékelés előzte meg a zsűri részéről.

II. helyezett: Harmath Vera

A Coninvest közösségi oldalán indított közönség szavazás nyertese Králl Péter lett Original Steak Bar nevet viselő munkájával. A bizottság Harmath Verának, az Al'arana étterem fiatal tervezőjének ítélte a második díjat, legjobbnak pedig Kész Borbála Cifrakert című tervét találták.

Közönség díjas: Králl Péter

A díjazottak a Coninvest által felajánlott vásárlási utalvánnyal, tervezési segédeszközzel, külföldi szakmai úttal, valamint a Coninvestnél tölthető szakmai gyakorlat lehetőségével gazdagodtak. A pályázaton indult valamennyi résztvevő munkája a Coninvest közösségi oldalán bármikor megtekinthető.

Kriskó Andrea munkája

A pályázati kiírás első volt a Coninvest életében, de nem az utolsó. Hasonló kezdeményezésekkel a jövőben is szeretnék támogatni a kreatív tehetségeket, teret és lehetőséget adva nekik a sikeres startoláshoz.

Forrás: Coninvest Kft. Konyhatechnológia és Belsőépítészet

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK