Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Startgate ösztöndíj pályázat

Startgate ösztöndíj pályázat

Design Club
Még tanuló, de már nagyot álmodó grafikust keresünk egy 55.555 Ft havi összegű gyakornoki ösztöndíjra. Egy frissen alakult kommunikációs ötletlabor, a Startgate vagyunk, ami mögött egy nagy kommunikációs ügynökség áll.
Még tanuló, de már nagyot álmodó grafikust keresünk egy 55.555 Ft havi összegű gyakornoki ösztöndíjra. Egy frissen alakult kommunikációs ötletlabor, a Startgate vagyunk, ami mögött egy nagy kommunikációs ügynökség áll. Úgy gondoltuk, hogy ha igazán frisset akarunk létrehozni, akkor legyen igazán friss a vizuális kommunikációnk létrehozója is. Az ösztöndíj nyertesének feladata első sorban a Startgate arculatának megalkotása és gondozása lenne. Emellett referenciákat szerezhet a háttérügyökség nagy nevű ügyfelein keresztül, ami szintén nem mindennapi lehetőség. Az ösztöndíj ajánlat nincs időkeretek közé szorítva.


A jelentkezők feladata: mutassák meg, mihez értenek. Előny, ha barátságban vannak a digitális platformokkal (de ezt talán már mondanunk sem kell!:). Formai követelmény: nincs.  Határidő: az van - november 3. 24:00. A pályázatokat a startgate@startgate.hu címre kell küldeni. A pályázati kiírást mellékeltem PDF-ben is, illetve látható még a Startgate oldalon.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK