Lakberendezés
Lakberendezés  »  Hírek & újdonságok  »  Utazások Louis Vuitton-nal

Utazások Louis Vuitton-nal

Promóció
A „Louis Vuitton – Voyages” kiállítás május 30-tól augusztus 30-ig tart a pekingi Kínai Nemzeti Múzeumban. A divatház történelmi pillanatairól szól, amely 1854 óta tökéletesen egyesíti a formát és a funkcionalitást olyan utazáshoz kapcsolódó termékeket készítve, amelyek híven tükrözik a francia életformát.
A látogatókat Zhan Wang „Big Bang” című műve fogadja, amely felkéri őket a hagyományos poggyászok elutasítására. Az emberek szemléletének megváltoztatása egy műalkotáson keresztül hangsúlyozza a művész azon vágyát, hogy saját kézbe vegye a dolgokat. Ez a kezdet története, az első út, egy hosszú utazás az időn átívelve, egy olyan alapvető expedíció, látogatás a térben, amely teljesen átformálja az életfelfogásunkat.

Fotó: Lizeng Chai

Sétáljon a korokon át, merüljön el a XIX. század izgalmaiban – a modernitás és iparosítás fejlődésének korába –, élje át az első hőstetteket, amik legendává váltak. A Louis Vuitton múltjától – poggyász csomagoló, majd később utazóláda készítő, az utazók eleganciájának letéteményese a  jelenéig, e vállalkozó dinasztia történetét mindig is átjárta az újítás szelleme.


Lépést tartva a nagy felfedezőkkel, a híres nőalakok kívánságaival és a korszak
találmányaival, fejlesztéseivel, a Louis Vuitton egyedülálló képességei közé tartozik,
hogy mindig megújul, míg magában hordozza a mesterségbeli tudás örökségét.

Fotó: Lizeng Chai

Több mint egy évszázada a jelentős személyiségek, gyűjtők és szenvedélyes rajongók tettek szert ezekre az élethosszig tartó útitársakra. Idővel a Louis Vuitton kíséri ezeket a világjárókat, bármerre is járjanak. Minden darab a művész álmának, vágyának és a Divatház elképzeléseinek és találékonyságának tökéletes harmóniáját tanúsítja.

Fotó: Luc Castel

Továbblépve a Louis Vuitton márkajegyein, Marc Jacobs művészeti igazgató különböző művészekkel együttműködve új ikonikus alkotásokkal gazdagította a városi eleganciát, lehetőséget adva a divat alapjainak az ő friss szemléletükkel gazdagított változatára.

Fotó: Lizeng Chai


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK