Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  10+1 szuper kanapé

10+1 szuper kanapé

Szép Házak
Ha tetszik a forma, nem stimmel a méret. Amikor jó lenne a kárpit, kiderül, hogy nem alakítható ággyá. És még sorolhatnánk a kanapévásárlás buktatóit. Most mutatunk 10+1 kanapét, ezzel is segítve a nehéz döntést.
1. A Ralph kanapé igazi közönségkedvenc. Méretei miatt nagycsaládosok számára is ideális pihenőhely. Szekcionálható, azaz elemekből állítható össze saját igényeink szerint. Letisztult vonalvezetése miatt egyaránt jól illeszkedik egy klasszikus vagy akár egy modern enteriőrbe is.

Ralph kanapé


2. A Collins kanapé formavilágában a letisztult, minimalista designt képviseli. A vékony lábakon álló kanapétípus könnyed megjelenést biztosít, melyet tovább fokozhatunk egy világosabb bőr vagy szövetválasztással is. A tökéletes kényelmet pedig a mozgatható hátpárnák biztosítják.

Collins kanapé


3. A Bamboo kanapé a fiatalabb korosztály nagy kedvence, hiszen modern stílusa, lekerekített formája az, ami igazán fiatalossá teszi, és egy-két színes díszpárnával feldobva pedig otthonunk lelke lehet. További extra, hogy az ülőfelületet akár más szövettel is kérhetjük, így téve igazán egyedivé az összhatást.

Bamboo kanapé


4. A Dalton kanapé első ránézésre visszafogottnak tűnhet, de ha jobban megnézzük, nagyon izgalmas darab. Kétféle karvastagság közül választhatunk, amelyet akár ugyanazon kanapén is felhasználhatunk, amivel igazán egyedivé és szokatlanná tehetjük ezt a játékos darabot. Kiváló választás lehet egy loft hangulatú térbe, igazi puha kuckót varázsolhatunk vele egy nyersebb, ridegebb helyiségbe.

Dalton kanapé


5. Az olasz Eclectico igazi kaméleon. Széles elemválasztékának köszönhetően szinte minden része változtatható, legyen szó a lábszerkezetről, karfavastagságról, esetleg hát- és ülőpárnáról.  Anyagválasztékban is bővelkedik, továbbá a klasszikus stílus kedvelői finoman húzott szövettel is kérhetik.

Eclectico kanapé


6. Az Evans kanapé a praktikus megoldások császára, hiszen nem csak küllemében, de funkciójában is alakítható. Egyedi alakjának köszönhetően könnyedén ággyá, illetve sarokkanapévá is átalakítható, így egy egyszerű módosítással is teljesen átalakíthatjuk nappalinkat.

Evans kanapé


7. A Loman kanapéban ülve megtapasztalhatjuk a kényelem felsőfokát: ha egyszer kipróbáljuk, szívünk szerint fel sem kelnénk belőle. Ez a magával ragadó érzés az ülőfelületnek és a speciális, flexibilis háttámlának köszönhető. Mindemellett szekcionálható és fémből készült lerakóasztal elemek is kérhetők hozzá, így aztán tényleg meg se kell mozdulnunk ahhoz, hogy elérjük kedvenc könyvünket.

Loman kanapé


8. A klasszikus forma kedvelőinek a letisztult Bernie kanapét ajánljuk, amely szép ívelt háttámlával és karfával rendelkezik. Különlegessége, hogy egy speciális karos mechanizmussal könnyedén ággyá alakítható, a beépített ágyneműtartó pedig a praktikus tárolásról gondoskodik. Nappalink elegáns dísze lehet, ha tűzéssel kérjük, és finoman csillogó, elegáns ékszert varázsolhatunk belőle, ha kiegészítésként kristálydíszekkel emeljük ki a környezetből.

Bernie kanapé


9. Az Ariel kanapé a modern, mégis minimalista vonalat képviseli. Vonzó a szemnek, nagy térben is remekül érvényesül. Karakteres, szélesedő karfája és speciális krómkeretes lába teszi igazán egyedivé, komfortérzetünkről pedig az állítható a háttámla- és ülésmagasság gondoskodik.

Ariel kanapé


10. A szintén minimalista stílusú Electra sarokkanapéra esett a következő választásunk. Ülőfelülete rendkívül kényelmes akár 2-3 embernek is, melyet a speciális háttámla emelő szerkezetnek köszönhetően még tovább fokozhatunk. Választhatunk bőr- illetve szövetborítások közül is, ám visszafogott színekben, színpompás díszpárnákkal érvényesül igazán.

Electra kanapé


+1 A Free kanapé egy igazi jolly joker, ezért sem hagyhatjuk ki az összeállításból. Modern, ám mégis egyszerű formavilágának köszönhetően jól illeszkedik szinte minden stílushoz. Ennek megfelelően elemei alakíthatóak, kéderezhető, valamint ágyazható változatban is kérhető. Még egyedibb lehet a látvány, ha egyes részeit eltérő kárpitozással kérjük.

Free kanapéVásároljon olasz design kanapékat 20% kedvezménnyel a ZENIT HOME-ban!

ZENIT HOME
1013 Budapest, I., Döbrentei u. 21. 
Tel.: +36 30 501 7784
E-mail: shop@zenithome.hu
www.zenithome.hu
www.facebook.com/zenithome

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK