Lakberendezés
A nyitott ablak még nem elegendő az otthon jó levegőjéhez
Otthonunk levegője hatással van egészségünkre és alapjaiban befolyásolja annak minőségét és állapotát.  »
Van, akit a színek, mást a formák, vagy az összhatás, ragadnak meg az arab stílusban. Pillantsunk be az orientális stílusú enteriőrök világába. »
Melyik ablakra milyen függöny való? A válasz nem mindig egyértelmű, hiszen anyagok, minták, színek, textúrák kavalkádjából kell jól választanunk. »
Az Andante ülőgarnitúrák közül a Biblio modell praktikus tárolói és polcelemei révén a tárolófunkciós ülőgarnitúrák meghatározó darabja. »
A Samsung Eco Bubble új, környezetbarát mosógép egyedi buborékképzési eljárásának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is képes tisztára mosni. »
A Mapei által általános használatra kifejlesztett Mapesil Z és a Mapesil Z Plus szilikonok kiváló minőségű hézagkitöltő- és tömítőanyagok. »
Nincs új a nap alatt. Ennek ékes bizonyítéka a retró, melynek feltámadása nem csak az egykori fiatalokat, hanem a mostaniakat is izgalomba hozza. »
Az art deco 80 évvel ezelőtt élte fénykorát, és mint annyi mindent mostanában, ismét felfedeztük. Az art deco maga a megtestesült fényűzés. »
Egy gyönyörű perzsaszőnyeg tulajdonosának lenni komoly felelősséggel jár. Nem árt ismerni a származását és tudni, miképpen ápoljuk a szőnyeget. »
A lakásban a kisebb-nagyobb praktikus tárgyak teszik egyedivé a berendezést. Ezektől lesz lakályos az otthonunk. »
Emlékszünk gyerekkori csínyeinkre? Amikor az ujjunkat becsípte az ajtó, vagy amikor a konnektorral ismerkedtünk? Adunk néhány tippet, hogy hogyan óvjuk meg ezektől a balesetektől gyermekeinket! »
A korszerű falsík előtti szaniter-szereléstechnika ma már általánosan ismert és alkalmazott megoldás a víz- és csatornaszerelésben. »
Miután elkészült a lakásunk, az egyik legnagyobb beruházást a konyha berendezése jelenti. Hogy ne érjenek meglepetések, ajánlott átgondoltan tervezni. »
Hegedűs Andrea textiltervező üvegtextil alkotásai különleges, a hagyományos kézműves és a legújabb ipari technológiák ötvözésével létrehozott művek. »
A szigetország lakberendezése formák és anyaghasználat tekintetében is példaként szolgál a nyugat számára. A minimál stílus alapjai is innen erednek. »
Érthető, ha a stresszes nagyvárosokkal szemben egyre többen a vidéki élet nyugalmát választják. Ehhez azonban ilyen stílusú lakás dukál. »
Tévedés azt gondolni, hogy az antik bútorokat csak az idősebb korosztály kedveli. Ez az a stílus ugyanis, ami soha nem megy ki a divatból. »
Egy loft lakás nem csupán különleges berendezést igényel, hanem a hagyományos lakás fogalmának újragondolását is. Mitől más ez, mint a többi? »
Az, hogy egy fotel vagy kanapé elnyeri-e a tetszésünket, függ a kárpit minőségétől, megjelenésétől és attól, hogy cserélhető vagy fix huzattal van-e dolgunk. »
Életünk harmadát a hálószobában töltjük. Mivel egészségünk függ az alvás minőségétől, fontos, hogy hálószobánk nyugodt, ellazulást segítő hely legyen. »
Derűs színek, jól megválasztott tárgyak, ügyes elrendezés, kellemes illatok – mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy lakásunk harmóniát sugalljon. »