Lakberendezés
A nyitott ablak még nem elegendő az otthon jó levegőjéhez
Otthonunk levegője hatással van egészségünkre és alapjaiban befolyásolja annak minőségét és állapotát.  »
A hozzánk látogatók számára az előszoba az első benyomás, amit otthonunkról szerez, ezért fordítsunk figyelmet a berendezésére. »
Téved, aki azt gondolja, hogy kisebb lakásba éppolyan bútorokat kell vásárolni, mint egy nagyba, csak kevesebbet. Ötletből viszont biztos, hogy több kell. »
Kávézacc, szódabikarbóna, rizs. Gondolnánk-e, hogy segítségükkel eltüntethető a makacs zsír, a kellemetlen szagok és a penész? »
Bosszantó, ha a bútor kárpitján, a szőnyegen vagy függönyön folt esik, ám a dolog egyszerűen orvosolható vegytisztítás nélkül is. Néhány házi praktika. »
A legtöbb házimunka egészségtelen gőzök és illatok felszabadulásával jár. Íme néhány tanács, miképpen gondoskodhatunk folyamatosan a tiszta levegőről. »
Tapétázás után szinte mindig akad némi maradék, aminek nem kötelező a kukában végeznie. Mennyiségtől függően használhatjuk dekorálásra. »
Ha unalmasnak érezzük környezetünket, ha energiára van szükségünk, és feltöltődnénk, fedezzük fel magunknak a ragyogó narancsszínt. »
Az üveg az egyik legtitokzatosabb és a legvonzóbb anyag is egyben. Használjuk ki minden előnyét! »
A föld természetes színei állandóságot, békességet sugároznak. Ezek az árnyalatok pihentetően és nyugtatóan hatnak ránk, ami otthon különösen kívánatos. »
Fehér és fekete együtt az ellentétek szimbóluma. Párosításuk lehet játékos, elegáns vagy bohém, de a hatás mindenképpen hangsúlyos. »
Amikor helyet keresünk dolgozószobánknak, önálló helyiséget nem feltétlenül, alkalmas helyet azonban mindig találhatunk. Megmutatjuk, hogyan. »
Foltok, erős napfény, túl meleg vagy túl nedves levegő – a féltett szőnyegek legnagyobb ellenségei. Mit tegyünk, ha baj van? »
A szőnyegek tisztítása nem tartozik a mindennapos takarítási tevékenységek közé, hiszen némelyik darab különleges figyelmet és ápolást igényel. »
Aki szeretné elkerülni a felesleges és káros vegyszerek használatát lakásában és kertjében, szerezzen be néhány levendulatövet. Tudjuk-e, mi mindenre jó? »
Kék tengeren ringatózó bárka, az égbolt kékjébe kirajzolódó fa barna sziluettje – a természetben gyakran előforduló színpár. Próbáljuk ki! »
A kék az óceán és az ég színe, maga a végtelenség. Hideg színnek számít, de ez nem zárja ki azt, hogy lakásunkban szívesen lássuk. »
Csinosítanánk, meghittebbé tennénk lakásunkat, de anyagi lehetőségeink korlátozottak? Ha vannak jó ötleteink, a pénz hiánya sem jelenthet akadályt. »
Miután elkészültünk a felújítással, építéssel, az egyik legfogósabb kérdés, hogy milyen színűek legyenek a falak. Tanácsok a legjobb választáshoz. »
Úgy érezzük, ideje változtatnunk a lakás hangulatán? A falak díszítésével gyorsan és egyszerűn elérhető a kívánt hatást. »
Mi lehetne inspirálóbb szín lakásunk berendezésekor, mint a természet ezerféle zöldje? Vegyük sorra, mi illik hozzá legjobban. »