Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Country lakástextil a Designers Guild-től

Country lakástextil a Designers Guild-től

Szép Házak
 
2012. május 8.
Nőies, romantikus, kedves: a Designers Guild Unlimited legújabb kollekcióját a vidéki élet inspirálta. A Country a friss virágokat idézi.
A Designers Guild Unlimited legújabb kollekciójában az aprómintás textilek és tapéták játsszák a főszerepet. A friss, világos anyagokon kamillavirágok, nefelejcsek és rózsabimbók idézik fel a vidéki romantikát, a színek között pedig a levendulalila, a pasztellrózsaszín és az égkék dominál. A Country kollekcióval berendezett enteriőrök ennek megfelelően a provanszi táj könnyedségét, nőies eleganciáját, romantikáját idézik fel. A kollekció online katalógus formájában is megtekinthető erre a linkre kattintva.
Az Unlimited a Designers Guild egyik legdinamikusabban fejlődő divíziója, melynek termékei elsősorban a fiatal, merész, dinamikus vásárlóknak készülnek. Stilizált motívumaikkal és erőteljes színeikkel elsősorban azok tetszését hivatottak elnyerni, akik fiatalos, egyedi, kortárs enteriőrökben érzik jól magukat.A Country kollekció mintakönyvei már megérkeztek a Hephaistos üzletébe, ahol a kollekció összes terméke megrendelhető.

További információk: Hephaistos


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Új Designers Guild lakástextil
Megérkezett a Designers Guild legújabb lakástextil kollekciója a Hephaistosba. Az új darabokat a kubai főváros, Havanna ihlette.
Új Christian Lacroix tapéta
Már Budapesten is kapható a második Christian Lacroix lakástextil széria. A kollekció darabjai a Hephaistos-ban érhetőek el.
Designers Guild lakástextil
Megérkezett a Designers Guild lakástextilek legújabb kollekciója a Hephaistos-ba. Friss, üde, tavaszi színek és minták pompáznak az üzletben.