Lakberendezés
A hangulatos erkély 5 összetevője
Itt van végre a várva várt nyári időjárás, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Advent első napjaiban elkezdhetjük díszbe öltöztetni a lakást. Néhány apró dekoráció, lépésről lépesre közelebb visz az ünnephez. »
Mindannyian szeretnénk lakásunkat a saját képünkre formálni, egyedivé, különlegessé tenni. Ehhez mutatunk most nyolc ötletet. »
A „Képek méretre” szolgáltatás nagyfelbontású képek nyomtatását kínálja természetes vászonra, fotópapírra, habkartonra, vagy akár tapétaként is.  »
A megunt, régi vagy kopott, esetleg itt-ott billegő székre nem kell rögtön lomként tekinteni. Inkább találjunk ki számára új külsőt. »
Gyakran okoz fejtörést megtalálni a legjobb kiegészítőket, melyektől hangulatos lesz a lakásunk. Növényekkel és vázákkal dekorálni egyszerű. »
Nagy átalakításba nem szeretnénk fogni, felújításra pedig nincs szükségünk. Mégis jól esne néhány apróság, ami látványosabbá tenné a lakást? »
Ha kevés az időnk és a pénztárcánk sem enged túl sokat, akkor is feldobhatjuk a lakásunkat néhány apró trükkel. »
Miközben figyelmünket új konyhánk bútorozására és gépesítésére fordítjuk, ne hagyjuk figyelmen kívül a harmóniát megteremtő színvilágot sem. »
A türkiz egyértelműen divatszín, de akkor is érdemes mellette dönteni, ha kevésbé vagyunk trendkövetők. A türkiz kifinomult, látványos és különleges. »
A festésen és a tapétázáson kívül falainkat sokféleképpen tehetjük különlegessé és látványossá. A hagyományos módszereket pedig újragondolhatjuk. »
A piros igazi figyelemfelkeltő, telt, meleg szín, mellyel a legunalmasabb lakás is gyorsan újrafazonírozható. Néhány trükk piros színnel. »
Az egyik legnehezebb feladat lakásunk berendezésekor, hogy milyen színeket használjunk a falakon, a bútorokon és a lakástextileken. »
A divattervezőkhöz hasonlóan az enteriőrtervezők már jó előre meghatározzák, melyek lesznek a szezon meghatározó dekor elemei. Merítsünk ihletet ebből. »
A falak díszítésére olyan sokféle lehetőség adódik, hogy gyakran a legegyszerűbbre nem is gondolunk. Például a tányérokra. »
Nem kell hozzá tű vagy cérna, nem kell hozzá extra kézügyesség, különleges alapanyagok és sok idő sem. Az eredmény mégis látványos. »
A színek szerepe felbecsülhetetlen a lakás berendezése során, hiszen ezek keltik az első benyomást abban a helyiségben, ahova belépünk. »
A költséges és teljes felújítást igénylő padlót a legegyszerűbb látványos módon beborítani. »
Nagy becsben tartott tárgyaink, gyűjteményünk vagy a családi ereklyék életünk és egyben otthonunk szerves részei. Megérdemlik a művészi rendezettséget. »
Mindenkinek vannak kedvenc színei, de nem biztos, hogy ezek a szoba falán is jól mutatnak vagy passzolnak a bútorokhoz. Mit kezdjünk a színekkel? »
Hegedűs Andrea textiltervező üvegtextil alkotásai különleges, a hagyományos kézműves és a legújabb ipari technológiák ötvözésével létrehozott művek. »