Lakberendezés
A hangulatos erkély 5 összetevője
Itt van végre a várva várt nyári időjárás, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Kék tengeren ringatózó bárka, az égbolt kékjébe kirajzolódó fa barna sziluettje – a természetben gyakran előforduló színpár. Próbáljuk ki! »
A kék az óceán és az ég színe, maga a végtelenség. Hideg színnek számít, de ez nem zárja ki azt, hogy lakásunkban szívesen lássuk. »
Csinosítanánk, meghittebbé tennénk lakásunkat, de anyagi lehetőségeink korlátozottak? Ha vannak jó ötleteink, a pénz hiánya sem jelenthet akadályt. »
Miután elkészültünk a felújítással, építéssel, az egyik legfogósabb kérdés, hogy milyen színűek legyenek a falak. Tanácsok a legjobb választáshoz. »
Úgy érezzük, ideje változtatnunk a lakás hangulatán? A falak díszítésével gyorsan és egyszerűn elérhető a kívánt hatást. »
Mi lehetne inspirálóbb szín lakásunk berendezésekor, mint a természet ezerféle zöldje? Vegyük sorra, mi illik hozzá legjobban. »
Már nem piros, még nem kék, titokzatos és elegáns. Röviden ennyit a liláról, ami a lakást legalább annyira izgalmassá, mint amennyire bohémmá teheti. »
Ellentmondásos és látványos. Ezt tudja a lakásban a piros és a fehér variációja. Feltűnő, könnyen szembeötlő, figyelemfelkeltő duó. »
Egyszerűnek gondolnánk, de nem az, eltalálni lakásunk színeit. Különösen akkor, ha a tónusokat kell összehangolni. Rövid kitérő a tört színek világába.  »
Ki a falak festésére, más a tapétázásra esküszik. Aki viszont a divatot követné, vagy a térarányokon javítana, kombinálhatja a kettőt. »
Tapétázás után szinte mindig akad némi maradék, aminek nem kötelező a kukában végeznie. Mennyiségtől függően használhatjuk dekorálásra. »
Ha unalmasnak érezzük környezetünket, ha energiára van szükségünk, és feltöltődnénk, fedezzük fel magunknak a ragyogó narancsszínt. »
Az üveg az egyik legtitokzatosabb és a legvonzóbb anyag is egyben. Használjuk ki minden előnyét! »
A föld természetes színei állandóságot, békességet sugároznak. Ezek az árnyalatok pihentetően és nyugtatóan hatnak ránk, ami otthon különösen kívánatos. »
Fehér és fekete együtt az ellentétek szimbóluma. Párosításuk lehet játékos, elegáns vagy bohém, de a hatás mindenképpen hangsúlyos. »
A természetben az egyik leggyakrabban előforduló szín, és nem véletlen, hogy a lakás egyik alapszíne is a barna. Mivel és hogyan párosítsuk? »
Azt gondolnánk, hogy a fehér amolyan semmitmondó szín. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire tesszük izgalmassá lakásunkat a fehérrel. »
Mintája nem csak a függönynek, szőnyegnek, kárpitnak lehet, a falakon is alkalmazhatunk különféle motívumokat. Néhány ötlet a legjobbakhoz.  »
Aki szereti az erőteljes hatásokat, egy feltűnő szín árnyalatainak merész kombinációjával teremthet harmóniát lakásában. Érdemes kipróbálni.  »