Lakberendezés
A nyitott ablak még nem elegendő az otthon jó levegőjéhez
Otthonunk levegője hatással van egészségünkre és alapjaiban befolyásolja annak minőségét és állapotát.  »
A háztartásban használt mosogatószerek számtalan vegyi anyag segítségével érik el hatásukat. Ezek alternatívájaként érdemes bio szerekre váltanunk. »
A penész komoly egészségügyi problémákat okozhat a lakásban élőknek, ahogy a penészölő vegyszerek sokasága is. Védekezhetünk ellene másképp. »
Úgy gondoljuk, hogy tökéletesen rendben tartott lakásunkban a baktériumok előfordulásának lehetősége minimális? Sajnos tévedünk.  »
Jó alvás, fél egészség. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő ágymatrac, melyek közül most a természetes anyagúakat vesszük szemügyre. »
A legtöbb házimunka egészségtelen gőzök és illatok felszabadulásával jár. Íme néhány tanács, miképpen gondoskodhatunk folyamatosan a tiszta levegőről. »
Gondolnánk, hogy otthonunkban láthatatlan veszélyforrások leselkednek ránk? Pedig lehet, hogy egészségkárosító anyagok garmadájával vagyunk körülvéve. »
Ha fáradtan ébredünk és egészségünk sem a régi, talán az ágynemű az oka mindennek. Vizsgáljuk meg, hogy megfelelő-e az ágyneműnk. »
Új ágymatrac vásárlásakor nem árt elgondolkodni a párnák cseréjén. Ám ezt akkor is érdemes fontolóra venni, ha rendszeresen nyakfájással ébredünk. »
Aki szeretné elkerülni a felesleges és káros vegyszerek használatát lakásában és kertjében, szerezzen be néhány levendulatövet. Tudjuk-e, mi mindenre jó? »