Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Elegáns és sokoldalú készülékek az otthoni szórakozáshoz

Elegáns és sokoldalú készülékek az otthoni szórakozáshoz

Szép Házak
A legújabb szórakoztató elektronikai készülékeknek hála jóformán ki sem kell mozdulnunk a lakásból, ha egy jó filmre vagy ütős zenére vágyunk.

Kicsi és erős


Az LG új mikrohifije, az FB166 hűvös alumíniumfelületű érintőpanelével nagyon gyorsan válik a nappali díszévé.  Az elegáns megjelenés javára azonban nem kell lemondanunk a kiváló hangminőségről és a könnyű kezelhetőségről sem. A 160 Wattos, három utas hangszórók az oldalsó mélysugárzókkal kombinálva kifogástalan zenei élményt nyújtanak.  CD lemezeinket tálca nélkül, függőlegesen helyezhetjük be, így a készülék minimalista vonalvezetését semmi sem töri meg. Mivel kedvenc zenéinket egyre ritkábban tároljuk lemezen, fontos, hogy a mikrohifink könnyedén boldoguljon bármilyen fájlformátummal, és kompatibilis legyen a legtöbb tartalomhordozó eszközzel. A készülékre ilyen téren sem lehet panasz: USB, és HDMI csatlakozókon keresztül lejátszhatunk CD; CD-R/CD-RW; MP3; WMA; MP3 ID3 Tag, illetve a tévénkre csatlakoztatva DVD-RW (Videó/VR mód); DVD+RW (videó üzemmód); JPEG; DivX és CDG formátumú fájlokat és USB Plus-t is támogat. A különböző tartalmak kezelésében nyújt nagy segítséget az USB-ről történő közvetlen felvétel és lejátszás funkció, és nem hiányozhat a hordozható lejátszó bemenet, a fülhallgató kimenet, és az iPod dokkoló sem.


Okostévéhez okos lejátszó


Ahhoz, hogy a 3D moziélmény otthon is teljes legyen, a Cinema 3D tévé mellé szükségünk lesz egy 3D Blu-ray lejátszóra is. Az LG Blu-ray lejátszóinál a tökéletes képminőség 2 vagy 3 dimenzióban egyaránt magától értetődő, a BD670 Smart lejátszó azonban ennél sokkal többre képes.  A lejátszó okos funkcióival többek között megnézhetjük a 3D film extráit Wi-Fi-n keresztül (BD Live 2.0), vagy válogathatunk az egyre bővülő YouTube videókból. A hagyományos internetes tartalmakon kívül számtalan applikációt és kizárólag LG felhasználók számára elérhető videót is nézhetünk az LG Apps (LG Alkalmazásbolt) és a Prémium tartalomszolgáltatáson keresztül. Utóbbi segíségével a leghasznosabb, legnépszerűbb tartalmakat érhetjük el, közvetlenül a lejátszóról. Wi-Fi Direct™ és DLNA funkciókkal megoszthatjuk számítógépünk, vagy okostelefonunk tartalmát, és játszi könnyedséggel továbbíthatjuk a tévénkre. Az LG Smart 3D Blu-ray™ USB 2.0-n keresztül külső merevlemezről is probléma nélkül lejátszik zenét, filmet, képeket. Gracenote MusicID-Stream™ funkciója egy gombnyomásra beazonosítja a filmekben felcsendülő zenék, dalok előadóját és címét. Az LG Remote alkalmazás letöltése után pedig Androidos okostelefonnal is irányítható a készülék.


Nem a ruha teszi...


Az LG új HX906PA 3D házimozi rendszer zongorafényezett elemeire, letisztult formájára nézve azt is gondolhatnánk, hogy egy dísztárggyal lett gazdagabb a nappalink. Ha bekapcsoljuk a készüléket, teljes körű Full HD 3D moziélményt és egy teljes körű szórakoztatórendszert kapunk. Az 1100 Wattos teljesítményű készülék két álló és két a tévé mellé helyezhető szatelit hangszóróval működik. Az 5.1 csatornás hangélmény mellett okos funkciókkal bővülnek az otthoni szórakozás lehetőségei, mint például az LG Apps. (LG Alkalmazásbolt) szolgáltatás, amellyel számos alkalmazás tölthető le, illetve Prémium online tartalmak is elérhetők – közvetlenül a házimoziról. Az LG HX906PA a háztartás többi digitális eszközével DLNA-n vagy Wi-Fi Direct™ kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni, így fotókat, filmeket vagy zenéket is könnyedén továbbíthatunk egyik eszközről a másikra. A Wi-Fi Direct™, azaz a közvetlen Wi-Fi elérés előnye, hogy nincs szükség hot spotra az adatcseréhez, így akár az okostelefonunk által rögzített tartalmakat is egyszerűen viszontláthatjuk a tévé képernyőjén. A LG lejátszóihoz hasonlóan az új Smart 3D Blu-ray házimozi is rendelkezik az LG Remote és a Gracenote MusicID-Stream™ funkciókkal.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Házimozi modern térhangzással
A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, otthonunkban is élvezhetjük a mozitermek és az élő koncertek tökéletes hangzásvilágát.
Egész falat betöltő 3D kép
Lassan már ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha mozizni szeretnénk. Köszönhető mindez az LG Electronics legújabb CINEMA 3D projektorának.
Szórakoztató élmény 3D-ben az LG-től
A legújabb 3D-s tévémonitorok lassan, de biztosan átírják eddigi tévézésről alkotott fogalmainkat. Mit ígérnek az LG újdonságai?