Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Függőkert a lakásban

Függőkert a lakásban

Szép Házak
 
2012. április 11.
Asztalos Gabriella, magyar származású designer legújabb munkája, a „Függő kert”, ami díszítő elemként is szolgálhat a lakásban.
Az otthonok nagy részében általában a növények a teraszon, a balkonládákban, erkélyen vagy a szoba világosabb részein kapnak helyet kaspókba, fonott kosarakba. Asztalos Gabriella designer gondolt egyet és tervezett egy lebegő kertet a lakásba.
 

Nemcsak praktikus, de még díszként is megállja a helyét. Akár a konyhában, akár a szobában friss, üde hangulatot áraszt a függő kaspó együttes. Sokkal több virág elhelyezésére van lehetőség így, ráadásul nem foglalnak helyet a helyiségben - hiszen a plafonról lógnak. A padlón pedig több tér marad.


A tervezőnő futurisztikus, hosszúkás fémtartókkal képzelte el a lebegő kertet - tény azonban, hogy a modern stílusú otthonokban jobban mutat ez a megoldás, mint a konzervatív berendezés mellett. Nemcsak praktikusak, egyedülálló háromdimenziós hatást is keltenek. A lebegő kaspók rozsdamentes acélból készültek, a legmodernebb konyhában is remekül megállják a helyüket.Címkék: