Lakberendezés
Minimalizmus és exkluzivitás kéz a kézben: Miele ArtLine sorozat - Fogantyú nélküli tökéletesség
Egyenes vonalvezetés, innovatív technológia és összetéveszthetetlen esztétika jellemzi a Miele új, fogantyúk nélkül elérhető sorozatát.  »
Hűtőszekrény, tűzhely vagy főzőlap sütővel, esetleg mosogatógép. Három nélkülözhetetlen konyhai készülék, melyeknek kis helyen is el kell férniük. »
A Nespresso legújabb kávégépe, az innovatív Lattissima+ még különlegesebbé varázsolja a kávézás élményét. »
Afrika tiszteletére zebramintás külsőben pompázik a Tchibo Cafissimo kávéfőző limitált kiadása. »
A Whirlpool legújabb mosogatógépe mindössze 6 liter vizet használ el egy program lefuttatásához, amellyel akár tizenhárom teríték is elmosogatható.  »
A Samsung Eco Bubble új, környezetbarát mosógép egyedi buborékképzési eljárásának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is képes tisztára mosni. »
Természetesnek tekintjük, hogy van hűtőnk. Ám tudjuk-e, mit kell tennünk, hogy energiafelhasználása optimális, élettartama pedig maximális legyen?  »
A porszívók feltalálása óta talán a legnagyobb könnyítést eredményezte a takarításban a Samsung által gyártott Navibot porszívó. »
Fontos, hogy igényeinkhez, sütési szokásainkhoz megfelelő készüléket válasszunk, illetve a tűzhely stílusában, kivitelében is illeszkedjen az enteriőrhöz. »
Egy kis kényeztetés mindenkinek jár. Annak is, akinek pici a konyhája, és nem fér el benne egy normál méretű - 60 cm széles - mosogatógép. »
Akár adni, akár kapni. Az Ergorapido kéziporszívó pont az az ajándék, aminek nagyon tudunk örülni. Gyönyörű, különleges és még hasznos is. »
A fagyasztóládák nem tartoznak sem a hely-, sem pedig az energiatakarékos háztartási készülékek közé. Nem így a Whirlpool új fagyasztója. »
Fő a nyugalom, aminek része a csend. A Whirlpool legújabb mosógépe gondoskodik a nyugalomról, legyen szó a végeredményről vagy a zajtalan működésről. »
A nagyobb konyhai készülékeken kívül számos apróság létezik, melyeknek helyet kell szorítani egy kicsi konyhában. A feladat nehéz, de nem lehetetlen.  »
A kültérre is szerelhető, nagy szívóerővel rendelkező DISAN MATRIX központi porszívó most bevezető, akciós áron kapható. »
A Miele új, csúcsminőségű páraleszívója esztétikus kialakítása révén ideális megoldást jelenthet a nappalival egy légtérben elhelyezett konyháknál. »