Lakberendezés
Top 10 ágy
Íme, a 2016-os szezon legjobb ágyai, melyek nem csupán a pihentető alvásban segítenek majd, de otthonunkat is látványossá varázsolják.  »
Itt fekszünk le, itt ébredünk és ide vonulunk vissza egy kis nyugalomért. A hálószobánk megérdemli a törődést. »
Mint általában egy kis alapterületű lakás, a stúdiólakás berendezése is nagy kihívást jelent. Mire kell figyelni, mielőtt komoly döntést hozunk? »
Ha irodabútorról van szó, rögtön a székre és az íróasztalra gondolunk, pedig számos más kiegészítő van, amik nélkülözhetetlenek munkahelyünkön, vagy a home office-ban. »
Elérkezett végre az eddig téli álmot alvó kerti bútorok szezonja, itt az ideje kényelmes kültéri szobává alakítani teraszunkat, erkélyünket vagy a kert egyik árnyas szegletét. »
A mobil télikert a kortárs építészeti elegancia képviselője »
Minden lakásban a hálószoba az a helyiség, ahova elvonulunk a külvilág elől, ahol minden a pihenésről, a kikapcsolódásról szól. Nem mindegy a berendezés. »
Ahány étkező, annyiféle lehetőség a berendezésre, melynél a legfontosabb, hogy praktikus és kényelmes legyen. Erre mutatunk most hét ötletet. »
Ha ügyesen gazdálkodunk a térrel és ötletesen rendezzük be, előszobánkból vagy egy apró előtérből, közlekedőből is vonzó helyiséget varázsolhatunk. »
Egy íróasztal egy székkel, polccal vagy fiókos szekrénnyel még akkor is hasznos a lakásban, ha a munkahelyünk nem otthon van. Megmutatjuk, miért. »
Ha tökéletes hálószobát, vendégszobát vagy csak saját kuckót szeretnénk, ahol a családi zsivaj elől elbújhatunk, a tetőtér erre kitűnő lehetőséget kínál. »
Miért is kellene fürdőszobánkban az öröklött sémákhoz ragaszkodnunk? Tekintsünk úgy a vizes helyiségre, mint lakásunk vonzó pontjára. »
Megérkezett az LG rendkívül költséghatékony fűtési és hűtési megoldása. Nincs már szükség külön fűtési rendszerre és légkondicionálóra, így olcsóbb a kiépítés és az üzemeltetés is. »
A konzolasztal, ez a hosszú időre méltatlanul mellőzőtt bútordarab, most ismét a figyelem fókuszába került. »
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »
Az elmúlt tíz évben mindennapossá vált a gondolat, hogy egy ház vagy lakás berendezéséhez, belső átalakításához lakberendezőhöz forduljunk segítségért. »
A Ferm Living lakberendezési márka idei tavaszi-nyári kollekcióját a grafikus motívumok és a lágy, pasztellszínek inspirálták. »
Több oka lehet annak, hogy ki, miért választ a fürdőszobájába zuhanyfülkét. Az esztétikus megoldások viszont megfontolandók. »
A gyerekszobában komoly fejtörést okoz, hol tartsuk a játékokat, apró holmit, különféle gyűjteményeket, szerzeményeket. Készíthetünk tárolót magunk is. »
A kicsi fürdőszoba nem feltétlenül hátrány. Néhány jó ötlettel a hátrányból erényt kovácsolhatunk és egyedivé varázsolhatjuk. »
Több tevékenységet végzünk a lakásban, melyeket egymással párosíthatunk és semmi akadálya annak, hogy ugyanabba a helyiségbe szervezzük. »