Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  IKEA katalógus 2013

IKEA katalógus 2013

Promóció
Megjelent a 2013. évi IKEA katalógus, számos új termékkel és lakberendezési inspirációval. Az IKEA katalógus fókuszában a textíliákkal létrehozható ötletes megoldások, melyekkel teljes átváltozást, felfrissülést érhetünk el otthonunkban. A 2013-as IKEA katalógus lakberendezési ötletei idén még több ember számára lesznek elérhetők, köszönhetően a katalógus új felépítésének, arculatának és interaktív extra tartalmának.
A 324 oldalas 2013. évi IKEA katalógus hamarosan megérkezik a magyar vásárlók postaládáiba. Az IKEA kínálata az elemes rendszerű kanapéktól a LED-es lámpákig új termékek garmadájával bővült, melyek teljes választéka mindkét magyarországi IKEA áruházban megtalálható.


Az IKEA katalógus eddigiek is rengeteg ötlettel szolgált, mostantól azonban még könnyebb lesz ihletet meríteni belőle. A mindennapok életvitelét figyelembe véve változtatták a katalógus eddigi felépítésén a szobabelsők, a termékoldalak, a stílusoldalak és sok más tekintetében is. Többé nem szobánként határozzák meg a fejezeteket. Az eddigi, hagyományos „hálószoba” helyett új meghatározást találtak, az „alvás”-t. Jól tudjuk, hogy sok otthonban nincs önálló hálószoba, csak egy olyan szoba, amelyet a nap 24 órájában használnak az ott élők – éjjel alvásra, nappal minden másra. Életünket a tevékenységeink határozzák meg és nem a falak, amelyek között élünk.

Fókuszban a textíliák


Textíliák nélkül az élet rideg és kényelmetlen volna. Éppen ezért a 2013-as IKEA katalógusban és az áruházakban több figyelmet szentelnek a textíliáknak, amelyek puhává, kényelmessé, meghitté és egyedivé teszik az életünket. Az új paplanok, takarók, függönyök vagy akár szőnyegek és lámpaernyők mind segítenek abban, hogy egyszerűen és ötletesen vigyünk új színt az otthonunkba. Nem szükséges nagy és bonyolult átalakításba kezdeni, elég egy olyan kis és egyszerű lépés, mint lecserélni az ágyneműt, új huzatot vagy párnát venni a kanapéra, vagy más függönyt tenni az ablakra ahelyett, hogy kifestenénk a szobát.


Éljen a kreativitás


„Az új, 2013-as katalógus rengeteg ötlettel szolgál ahhoz, hogyan legyél otthon kreatív. Elég pár színes anyag, olló, ragasztó, tű és cérna, és máris szabadon engedheted a fantáziádat. Mindenki maga is színesebbé teheti a lámpaernyőjét, új huzatot készíthet a kanapéra, vagy feldíszítheti a fiókjait – az új IKEA-katalógus ezekkel, és még sok más ötlettel nyújt inspirációt!” – mondja Laza Péter, a magyarországi IKEA lakberendezője.


Új, interaktív IKEA katalógus


A nyomtatott IKEA katalógus önmagában is nagyszerű fóruma az otthoni élettel kapcsolatos ötletes és inspiráló megoldások bemutatásának, ám az IKEA még ennél is többet szeretett volna nyújtani. Ha okostelefonunkkal beszkenneljük az egyes oldalakat, még több lehetőség tárul a szemünk elé – például filmek és 3D-s látványképek.


Az IKEA új filmekkel és interaktív tartalommal szeretne kedvet csinálni a katalógus böngészéséhez. A kibővített tartalmakat az IKEA alkalmazás segítségével vagy az IKEA.hu weboldalon is megtekinthetők.

Az új, 2013-as IKEA katalógus sokféle ötletes megoldással igyekeznek hozzájárulni a még szebb hétköznapokhoz az otthonunkban. Ilyen például az okostelefon vagy weboldal segítségével látható szobabelső átváltozása a textíliák nélküli állapotból a textileket gazdagon használó enteriőrig, különféle stílusokban, hogy még könnyebben rátalálhassunk a leginkább tetsző megoldásra.


Az okostelefonra/táblagépre az extra tartalom megtekintéséhez az IKEA-alkalmazás letölthető innen: Androidos készülékre http://bit.ly/RcibB0, iOS-re (iPhone/iPad) http://bit.ly/OfRneo. Okostelefon vagy táblagép használata esetén keresd a telefont ábrázoló jelzést a katalógusban, és olvasd be a teljes oldalt!

Az IKEA katalógus 2013 online lapozható formában elérhető vagy letölthető itt.

További információk: IKEA

Címkék: