Lakberendezés
Megérkeztek a Zack fürdőszobai kiegészítői a Zenit Home-ba
Megérkeztek az új, rozsdamentes acélból készült kiváló minőségű Zack fürdőszobai kiegészítők a Zenit Home üzletébe!  »
Ismerős a helyzet, amikor lényegtelennek gondolt tárgyakról kiderül, hogy bizony fontosak? És pont akkor, amikor rájövünk, hogy nekünk ilyen nincs. »
Galambszürke, rose gold, réz és púder rózsaszín. Ezek a 2018-as tavaszi-nyári szezont uraló színek, melyek egyben a formáknak is irányt szabnak. »
A téli időszakban a nap nagy részében szükségünk van lámpafényre otthon és a munkahelyünkön is. Íme, a legjobb választás lámpa fronton! »
2015 legújabb, egyben harmóniát és eleganciát sugárzó trendjeit ötvözve mutatta be a KIKA Magyarország új termékeit a sajtó képviselőinek október 29-én este Lehel úti áruházában.  »
Kevés lakás alkalmas arra, hogy a ruhákat, cipőket külön helyiségben tároljuk. Arra viszont a legkisebb lakás is alkalmas, hogy öltözősarkunk legyen. »
Ha egy helyiség több funkcióval is rendelkezik vagy mérete miatt megosztanánk a teret, keressünk egy praktikus és szép térelválasztót. »
A lakásban a kisebb-nagyobb praktikus tárgyak teszik egyedivé a berendezést. Ezektől lesz lakályos az otthonunk. »
Egy jól megtervezett, szakszerűen telepített akvárium mindig a lakásunk dísze lesz. A klasszikus akváriumformák mellett előre gyártott designakváriumot is választhatunk. »
A német Zack fürdőszobai kiegészítők rozsdamentes acélból készülnek fényes és matt szálcsiszolt kivitelben. Megvásárolhatók a Zenit Home üzletében. »
Az innovatív megoldások és különleges formák nem kerülték el idén sem a lámpaipart. Összegyűjtöttük a 2017-es év legkülönlegesebb design darabjait! »
Az idei tavaszi-nyári szezon színvilágát uraló égkék és rózsakvarc mellett megjelennek az erőteljes árnyalatok, sőt, gyakran a szokatlan párosítások is. »
Kis konyhába a helyszűke miatt, nagy konyhába meg éppen azért, mert elfér étkezőasztal helyett, vagy mellett érdemes reggeliző pultot használni. »
Volt pár száz esztendő a lakberendezés történetében, amikor paraván nélkül valamirevaló szoba nem is létezett. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük. »
A tükörnek azon kívül, hogy reggelenként ellenőrizzük benne a külsőnket, még számtalan egyéb funkciót adhatunk. »
Ma már különböző anyagú, stílusú, színvilágú plazma tv, illetve LCD-tévé állványok közül választhatunk, amelyek az adott enteriőrbe illeszthetőt. »