Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Lakásszépítés takarékosan

Lakásszépítés takarékosan

Szép Házak
A rendelkezésünkre álló kevéske pénzt csupán a legfontosabbakra, kisebb-nagyobb javításokra költsük inkább. A szép, jól karbantartott helyiségeket sokkal egyszerűbb bármilyen aprósággal látványossá tenni.

Alapos válogatás, fél siker


A bútorokat nagy gonddal válasszuk ki. Nem mindig az a szép, ami drága. A kopott, régi bútor sokszor többet ér, mint az olcsó, kényszerből vásárolt és rossz minőségű lom. A csúnya huzatú, de kényelmes kanapét leteríthetjük egy szép ágytakaróval. A határozatlan színű fabútor érdekesebb lesz, ha csíkosra festjük, vagy sablonnal bordűrt pingálunk rá, de az is szép, ha a színét a szoba árnyalatihoz igazítjuk. Találunk kissé formabontó, de olcsó bútorokat: összecsukható kerti faszéket, iskolák, gyárak, irodák számára gyártott, nem egyedi, mégis jó minőségű darabokat. Keresgéljünk köztük.


Bízzuk a dekorációt fantáziánkra


A falra unalmas poszterek, kommersz képek helyett akaszthatunk használati tárgyakat: régi teniszütőt, evezőt, szép formájú konyhai edényt, régi porcelán tálakat, családi fotókat különböző méretű keretben. Dekorálhatunk fali matricával is, vagy maradék tapétából, akár többféléből is készíthetünk kompozíciót, amit aztán bekeretezünk. Ha nem telik olyan függönyre, ami tetszik, használhatunk egyszerű papír- vagy bambuszredőnyt, olcsó karton anyagot, amire mintákat festünk, amíg összejön egy drágább anyag ára.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK