Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Lakásszépítés takarékosan

Lakásszépítés takarékosan

Szép Házak
A rendelkezésünkre álló kevéske pénzt csupán a legfontosabbakra, kisebb-nagyobb javításokra költsük inkább. A szép, jól karbantartott helyiségeket sokkal egyszerűbb bármilyen aprósággal látványossá tenni.
Nézzünk körül a kiárusításokon, mostanában gyakran belefuthatunk. A rögtönzéstől azonban óvakodjunk: ne vásároljunk mindent összevissza csak azért, mert olcsó. Később fogjuk majd sajnálni, hogy nem arra költöttük kevéske pénzünket, amire valóban szükségünk van.
A természetes anyagok, akár újak, akár régiek, sokkal többet érnek az áruknál és tetszetősek. A fa, a durva szövésű vászon, az egyszerű üveg és kőtárgyak viszonylag olcsók. Az ízléses, szépen elrendezett kiegészítők harmóniát teremtenek a szobában.

Néha a színek és színkombinációk ügyes kiválasztásával kímélhetjük legjobban a pénztárcánkat. Használjunk sok fehéret élénk színekkel vagy válasszunk semleges árnyalatokat, szürkét, krémszínt, pasztelleket. A helyiségeket a kiegészítők, az évszakhoz igazodó virágok teszik színessé. Ha csak bérlői vagyunk a lakásnak vagy éveket kell gyűjtenünk egy szép szőnyegre, fessünk fényes festékkel szőnyeget a padlóra. Még érdekesebb, ha igazi szőnyeget is terítünk mellé. Az apró tárgyak, csecsebecsék egyedi hangulatot teremtenek, de ügyeljünk arra, hogy ne árasszák el otthonunkat. A cserépedénybe ültetett cserjék, virágok szó szerint életet visznek a szobába, konyhába, de még a fürdőszobába is. Az évekig zöldellő növény olcsó és látványos befektetés.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK