Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Ötletek konyhai tárolásra

Ötletek konyhai tárolásra

Szép Házak
Talán nem is gondolnánk, hogy némi leleménnyel többszörösére növelhetjük a rendelkezésünkre álló helyet. Sőt, ha ügyesek vagyunk még egyedivé és különlegessé is tehetjük konyhánkat.

Tároljunk a konyhaszekrény tetején


A szekrények tetején tárolhatjuk azokat az eszközöket, kisebb-nagyobb kellékeket, melyekre nincs szükségünk nap, mint nap. Hogy véletlenül se keltsék porfogó benyomását, jól záródó, felcímkézett, fedeles dobozokba tegyünk mindent. Gondoljunk arra is, hogy előbb-utóbb elő kell vennünk valamit fentről, ezért csak annyira pakoljuk meg a dobozt, hogy elbírjuk, míg a fellépőre, kis létrára felállunk.Kamraszekrény


Ha külön kamránk van, ott tárolhatjuk a főzéshez nélkülözhetetlen nyersanyagokat és a ritkán használt eszközöket. Sok lakásban ez csupán egy speciális, a tárolást megkönnyítő szerelvényekkel, keskeny polcokkal ellátott, kihúzható, magas, különálló szekrény. Az ajtóra szerelt polcok a kamraszekrény kihasználását segítik. Ezeket úgy kell kialakítani, hogy az ajtó nyitásakor vagy csukásakor nehogy lepottyanjon róluk az odahelyezett holmi.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK