Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Robot szakács a konyhánkban

Robot szakács a konyhánkban

Szép Házak
Megtisztítom az alapanyagokat, berakom a gépbe, megnyomok egy gombot és fél óra múlva kitálalom a kétfogásos ebédet. Ez nem sci-fi, ez egy főzőgép.
Minden nap valami újat főzni, ami friss, egészséges és finom – hát ezt valószínűleg kevesen produkálják, akik dolgoznak és még ezer egyéb teendővel foglalkoznak. Az Inovital Thermomix TM31 elektromos főzőkészüléke viszont képes arra, amire sokan nem. Természetesen az alapanyagokat be kell szerezni és meg kell tisztítani, de miután mindent előírás szerint a gépbe tettünk, már nincs semmi teendőnk. A Thermomix megfőzi a levest, közben húst és köretet párol, majd amíg elfogyasztjuk, tésztát dagaszt, krémet kever a desszerthez. Ha kell a reggeli kakaót is megfőzi vagy frissen facsarja a narancslevet. Nem ismer lehetetlent. Aprít, reszel, habot ver, krémet kever, dagaszt, párol, főz és forral. Lekvár készítésre ugyanúgy alkalmas, ahogy sajtreszelésre, vagy diódarására.

Fotó: Vorwerk


Tisztítani nagyon egyszerű, csak mosogatószert és forró vizet kell beletölteni, és gombnyomásra működik a mosogatás is. Könnyű hozzászokni, nehéz róla lemondani, éppen ezért nyaraláskor magunkkal is vihetjük, egy táskában elfér.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK