Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Sínre szerelhető lámpa a konyhában

Sínre szerelhető lámpa a konyhában

Szép Házak
A sínre szerelhető lámpa nem csak divatos és látványos, de különösen hasznos a konyha világításában akár kicsi, akár nagyobb területről van szó.

Sínre szerelhető lámpa bármelyik stílushoz


A sínre szerelt lámpákat eredetileg modern konyhákba tervezték, manapság azonban már különböző méretű és stílusú modellek is kaphatók, melyek a klasszikus és a minimál stílusú konyhákban is jól érvényesülnek. A modern konyhában a sínre szerelhető lámpasor a helyiség trendi megjelenését erősíti, a hagyományos terekben viszont kevésbé a lámpákon van a hangsúly, inkább az a fontos, amire felhívják a figyelmet.


A praktikus sínre szerelt lámpa


Egy kisebb méretű konyhában a sínre szerelt lámpákkal egyszerre a helyiséget és a munkapultot is megvilágíthatjuk. Mivel a lámpasor elemei forgathatók, egy nagyobb helyiségben inkább az egyes területek megvilágítására, hangsúlyvilágításként érdemes alkalmazni. Nem egyszerű feladat jól elhelyezni a sínre szerelt lámpasort, így az a legjobb, ha lakberendező és villanyszerelő tanácsát is kikérjük.


A mennyezetre, de akár a falra is felszerelhető sín tartja a lámpákat, ezen keresztül jutnak áramhoz. A plafonra szerelt változatok az egész helyiséget bevilágítják. A sínen önálló elemeket is elhelyezhetünk, melyekkel egy bizonyos területet tudunk megvilágítani. Ezeket könnyen el is távolíthatjuk, ha már nincs rájuk szükség.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK