Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Szórakoztató élmény 3D-ben az LG-től

Szórakoztató élmény 3D-ben az LG-től

Promóció
A legújabb 3D-s tévémonitorok lassan, de biztosan átírják eddigi tévézésről alkotott fogalmainkat. Mit ígérnek az LG újdonságai?
Az LG D2342P monitor és az LG DM2350 monitortévé egyaránt a gyártó tévéi kapcsán már ismert CINEMA 3D™ technológiáját alkalmazza: villódzásmentesek és könnyű, polarizált szemüveggel nézhetők. Az LG CF3D pedig a világon elsőként egyesíti egy projektorban a 3D kép kivetítéséhez szükséges két készüléket, amely kompakt kialakítása mellett Full HD képet nyújt.

Ezek a monitorok tisztább és nagyobb fényerejű 3D képet jelenítenek meg, mellőzve a „szellemkép effektust”, csökkentve ezáltal a szemek igénybevételét.  A CINEMA 3D™-hez használatos 3D szemüvegek könnyebbek, kényelmesebbek, mint az aktívzáras társaik és nem tartalmaznak elektromos alkatrészeket, így nem igényelnek töltést.

A monitorok széleskörű kompatibilitást tesznek lehetővé, bármely grafikus kártyával használhatók, és minden elterjedt operációs rendszerrel működnek. Támogatják az HDMI 1.4-et, hogy egyszerűen csatlakoztathassuk más 3D eszközökhöz, és a 3D tartalmakat ne csak a számítógépről játszhassunk le. A 2D-ről 3D-re konvertálás funkció a hagyományos tartalmakat egy gombnyomásra 3D-vé alakítja, így a felhasználóknak sokkal bővebb 3D tartalom áll rendelkezésre.

Fotó: LG
A DM2350 3D monitor TV munkára és otthoni kikapcsolódásra is kiváló társ. Monitor TV révén DVB-T, DVB-C (MPEG4) tunert és olyan csatlakozási lehetőségeket biztosít, mint a Scart, Component, HDMI és RCA. A készülék nagy betekintési szöget nyújt, ami a többféle használat miatt rendkívül előnyös, például 3D filmeket akár a családdal vagy barátainkkal együtt is nézhetünk. A TN paneles monitorokhoz képest ez a monitor TV nagyobb fényerőt nyújt, ami szintén növeli a felhasználói élményt. A CINEMA 3D™ monitor TV tartalmazza a 2D-ről 3D-re konvertáláshoz szükséghez technológiát, így nem kell külön szoftveres telepítést alkalmazni és akár a TV adást is 3D-ben nézhetjük. A készülék médialejátszót is tartalmaz, így népszerű fájlverziókat, mint a HD DivX, külső háttértárolóról - USB-ről – is képes lejátszani. A mozizás, zenehallgatás és játék élményét pedig a beépített két darab 5 Wattos hangszóró teszi teljessé.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Házimozi modern térhangzással
A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, otthonunkban is élvezhetjük a mozitermek és az élő koncertek tökéletes hangzásvilágát.
Egész falat betöltő 3D kép
Lassan már ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha mozizni szeretnénk. Köszönhető mindez az LG Electronics legújabb CINEMA 3D projektorának.
Elegáns és sokoldalú készülékek az otthoni szórakozáshoz
A legújabb szórakoztató elektronikai készülékeknek hála jóformán ki sem kell mozdulnunk a lakásból, ha egy jó filmre vagy ütős zenére vágyunk.