Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Új Christian Lacroix tapéta

Új Christian Lacroix tapéta

Szép Házak
 
2012. március 28.
Már Budapesten is kapható a második Christian Lacroix lakástextil széria. A kollekció darabjai a Hephaistos-ban érhetőek el. Az egyedi tapéták a Designers Guild márka felkérésére készültek.
2012 márciusától Magyarországon is kapható a Christian Lacroix divatmárka és a Designers Guild lakástextil-márka második közös kollekciója, az Air de Paris A látványos, teátrális stílusáról ismert, világszerte népszerű Christian Lacroix márka egy évvel ezelőtt kirándult első ízben a lakástextíliák és kiegészítők területére.A színpompás lakástextíliáiról és tapétáiról ismert Designers Guild márka felkérésére a divatház vezető tervezője, Sacha Walckhoff egy olyan kollekciót alkotott, melyet főként Christian Lacroix szülővárosa, Arles inspirált. A sorozatban rusztikus lenvásznak találkoznak fényűző taftokkal, hímzésekkel és selymekkel, egyes darabjai pedig a naplemente ragyogó színátmeneteit idézik fel.A világszerte hatalmas sikert aratott sorozat folytatása 2012 tavaszán debütált. Az Air de Paris kollekcióban továbbra is Dél-Franciaország motívumai játsszák a főszerepet, de ötvöződnek Párizs kozmopolita, modern és friss hangulataival. Míg egyes textileken a világváros jellegzetes motívumai is megjelennek, mások csak színeikkel, vibrálásukkal, üdeségükkel, stilizált formában idézik fel Párizst, vagy frissítik fel a Christian Lacroix márkától megszokott, rézkarcos, zebramintás, rózsás világot.A 13 különböző lakástextil mellett (melyek mindegyike több színállásban is kapható) a kollekciót 7 tapétaváltozat, valamint számos díszpárna és szőnyeg is kiegészíti. A végeredmény egy rendkívül jól variálható, változatos, fiatalos és izgalmas sorozat, mely számos lakberendezési stílushoz illeszkedik.


Az Air de Paris 2012 kollekció már kapható a Hephaistos üzletében, ahonnan a díszpárnák és szőnyegek nagy része akár azonnal haza is vihető, és ahol káprázatos mintakönyvekből lehet megrendelni a textileket és tapétákat.


További képekért kattintson ide!

További információ: Hephaistos

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Country lakástextil a Designers Guild-től
Nőies, romantikus, kedves: a Designers Guild Unlimited legújabb kollekcióját a vidéki élet inspirálta. A Country a friss virágokat idézi.