Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Új Electrolux Ergorapido kézi porszívó

Új Electrolux Ergorapido kézi porszívó

Szép Házak
 
2012. március 30.
Az Electrolux Ergorapido kézi porszívó, megjelenése óta, a stílusos és kényelmes takarítás szinonimája. Az elmúlt 8 évben számos új, kényelmi funkcióval gazdagodott a dizájn díjas modell. 2012-ben megint sikerült beépíteni a kézi porszívóba egy olyan megoldást, mely egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a takarítást.
Az elmúlt 8 évben számos új, kényelmi funkcióval gazdagodott a dizájn díjas modell. 2012-ben megint sikerült beépíteni a kéziporszívóba egy olyan megoldást, mely egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a takarítást: a porszívó saját forgókeféjét is tisztán tartja, így nem kell időt és energiát áldozni a kellemetlen és macerás tisztításra.


Akinek háziállata vagy sűrű szövésű szőnyege van otthon, az tisztában van a forgókefés szívófej minden áldásos tulajdonságával. Ezzel a speciális kefével gyorsan és hatékonyan lehet összeszedni az elhullott szőr- és hajszálakat. Egy idő után azonban a sok szőr, haj- és cérnaszál annyira rátekeredhet a szívófejben a forgókefére, hogy a kefe megszorul, és nem tud forogni.


Eddig egy kisolló vagy kés segítségével tudtuk apránként kiszabadítani a kefét a piszok fogságából. Mostantól,, az új megoldás segítségével, mindez egy gombnyomással megoldható.. A legújabb Electrolux Ergorapido® 2in1 kéziporszívók szívófejének felső részén van egy kis gomb, melyre csak rá kell lépni, s a szívófejbe épített penge máris átvágja a forgófejre tekeredett szőrt, hajat és cérnaszálakat, melyek a portartályban landolnak a többi piszokkal együtt. Az új megoldással még egyszerűbb, hatékonyabb és higiénikusabb lesz a takarítás.


Kényelmes és rugalmas takarítás, immár 8 éve Az első Ergorapido® 2in1 kéziporszívót 2004-ben mutatta be az Electrolux. A modell bevezetése óta, jelentősen átalakultak a takarítási szokások, melyhez folyamatosan igazodtak a fejlesztések. A heti egy nagytakarítást sok családban felváltotta a heti többszöri, pár perces porszívózás. Mivel a vezeték nélküli kéziporszívót gyorsan és egyszerűen lehet használni, szívesen takarítunk vele hetente többször is.


Egy pillanat alatt leemelhetjük a töltőállványról, egy mozdulattal bekapcsolhatjuk a nyelén található billenőkapcsolóval, s 180 fokban elfordítható, beépített LEDvilágítással rendelkező fejével a sarkokból és az ágy vagy asztal alól is kényelmesen össze tudjuk szedni a porcicákat, és a morzsát. Így a piszok nagy részét hétköznap gyorsan feltakaríthatjuk, az alapos porszívózáshoz pedig elég csak egy-két hetente elővenni a hagyományos vezetékes porszívót.


A legújabb Ergorapido® modellek is magukon viselik az eredeti modell iF és Red Dot Design díjas jegyeit, így az új termékcsalád színes porszívóit is szem előtt hagyhatják a vásárlók, hogy mindig kéznél legyen. Az új forgókefe tisztító megoldás pedig még kényelmesebbé teszi a készülék használatát.

További információk: Electrolux


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Electrolux a Cannes-i Filmfesztiválon
Igazi gasztronómiai művészettel tette teljessé az Electrolux a Cannes-i Filmfesztivál nyitógáláját. Két sztárséf készítette a menüsort.
AEG ProTex szárítógép
Az AEG ProTex szárítógépek alacsony hőfokon dolgoznak, ráadásul megkapták a Woolmark vállalatnak Gold, illetve Silver minősítését.