Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  Új évszak, új dekoráció

Új évszak, új dekoráció

Szép Házak
Az évszakváltás a legjobb alkalom arra, hogy lakásunkon is változtassunk. Nem kell bútorcserére, falfestésre, sem drága vagy bonyolult dolgokra gondolni, ennél sokkal egyszerűbben is átalakíthatunk, felfrissíthetünk.

Váltsunk lakástextilt


Legegyszerűbb módja a lakás újrahangolásának, ha első körben a textíliákhoz nyúlunk. Feltehetünk új függönyöket, ezekből mindenképpen érdemes téli és nyári verziót is tartani. A nyáron praktikus és látványos bambuszroló, vagy könnyű vászon roletta helyére most akasszunk súlyosabb sötétítő függönyt.

A könnyű pamut, muszlin anyagokat is felválthatják a leomló, súlyos drapériák, melyeket látványosan összefoghatunk, elköthetünk. Sőt, ha van csere karnisunk, azt is időszerű feltenni.

Cseréljük le a díszpárnák huzatát, az ágytakarókat, vegyünk elő puha plédeket.  Az ágyneműt is ideje melegebbre cserélni.


Aktuális színek


Az ősz színeihez magából a természetből meríthetünk ihletet: bordók, rozsdabarnák, mohazöldek, szürkéskékek, szürkék, tompa narancsok, mély lilák, ezüstös tónusok a legjellegzetesebbek. de el is szakadhatunk a megszokásoktól és egyetlen őszi alapszínt feldobhatunk valami szokatlan élénk színnel, vagy erőteljesebb árnyalattal. Párosíthatunk egy erőteljes lilát egy visszafogott rózsaszínnel és egy kevés tompa zölddel, egy fáradtabb kék tónust egy markáns rozsdavörössel és szürkével. A legjobb játék ebben az időszakban a színek játéka.


Változó kiegészítők


Feldobhatjuk a lakást úgy is, ha a dekorációt cseréljük. A nyári virágokból álló koszorú helyett szerezzünk be vagy kössünk magunk gallyakból, borostyánból, csipkebogyóból koszorút, amibe kerülhet néhány őszi virág.

Előkerülhetnek a nagyobb gyertyák, a míves fém gyertyatartók, mécsestartók. Változhatnak a
faliképek is vagy a fotók. A konyhában a kirakott gyümölcsök már önmagukban is dekorálnak.


Lakáskiegészítők széles választéka megvásárolható a ZENIT HOME-ban!

ZENIT HOME
1013 Budapest, I., Döbrentei u. 21. 
Tel.: +36 30 501 7784
E-mail: shop@zenithome.hu
www.zenithome.hu
www.facebook.com/zenithome


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK