Design
Design  »  Shop  »  Edzőterem a POS1T1ON-től
Shop

Edzőterem a POS1T1ON-től

Design Club
 
2012. május 14.
A Pace Power Plate Center a POS1T1ON legújabb munkája. A projekt a Power Plate magyarországi székhelyének tervezését foglalta magába. A gépek értékesítése mellett a központ helyet biztosít edzéseknek és magánóráknak.
A POS1T1ON – vagy magyarul pozíció – elnevezés lényege, hogy önmeghatározásuk részeként a stúdió folyamatosan keresi az újszerű, egyedi és szerteágazó lehetőségeket a design területén, ezzel azonosítva magát a kreatív iparág versenyében.A POS1T1ON Kollektíva 2010 elején állt össze öt barát kreatív kezdeményezése nyomán. Céljuk, hogy a csapaton belüli sokszínű design ismeretet kihasználva, komplex tervezési feladatokat tudjanak ellátni. Ez azt jelneti, hogy a POS1T1ON az alkalmazott kreatív területek ( grafikai tervezés, branding, arculattervezés, csomagolástervezés, web design, bútortervezés, belsőépítészet) nagy részén naprakész technikai és szemléletbeli tudással rendelkezik, amelyek kombinálásával tud, a kisebb igényektől a kiterjedtebb designfeladatok megoldásáig kreatív szolgáltatást nyújtani.A design stúdió legújabb munkája, a  a POWER PLATE MAGYARORSZÁG székhelye. A tervezési folyamatot leginkább ez az innovatív edzési forma és ennek eszmeisége inspirálta. Az edzés mindössze 30 percet vesz igénybe, amely intenzív fogyást és izomnövekedést eredményez. Ez a hihetetlen gyors eljárás késztette a csapatot arra, hogy egy olyan belsőteret álmodjanak meg, amely a jövő sportos életérzését kommunikálja. A fehér, sima és fényes felületek tiszta és előkelő hatást nyújtanak.A tervezés folyamán figyelembe kellett venniük, hogy a központot férfiak és nők egyaránt látogatják. A fekete, geometrikus vonalak egy erősebb, kissé maszkulin hatást kölcsönöznek a belsőtérnek, amit a fényforrások magenta fénye finomabbá és nőiessé tesznek. Az egy légterű edzőteret és a recepciót egy grafikával borított világító tolófal választ ketté. A belsőtér egyik legkarakteresebb eleme a recepciós pult és a felette futó lépcső egységes, monolit tömbje, amely hangsúlyosan emeli ki a recepció funkcióját.


További képekért kattintson ide!

További információk:
POS1T1On log


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
MyFit Speedfitness
Megnyílt a MyFit Speedfitness edzőterem a MOM Parkban, amely a Pos1t1on tervező stúdió koncepciója alapján készült.
Új bútorkollekció
A POS1T1ON Kollektíva 2010 elején állt össze öt barát kreatív kezdeményezése nyomán. A Design Hétre egy közös bútorkollekciót terveztek a USE-al.


KATEGÓRIÁK
Shop (14)