Design
Design  »  Shop  »  MyFit Speedfitness
Shop

MyFit Speedfitness

Design Club
 
2011. november 25.
Megnyílt a MyFit Speedfitness edzőterem a MOM Parkban, amely a Pos1t1on tervező stúdió koncepciója alapján készült. Teljes arculattervezési folyamatot követhetünk végig egy üzlet kialakításán keresztül
2011 júniusában kezdtük el a MOM Parkban helyet kapó, speedfitness edzésmódszerrel működő edzőterem tervezését. A megrendelővel szoros együttműködésben zajló tervezésnél már a kezdetekkor egy emberközeli, otthonos ám mégis sportos egyedi belsőépítészeti koncepció kezdett körvonalazódni.


Ahogy maga az edzési folyamat is egy kemény, összpontosítást és akaraterőt igénylő folyamat, úgy a hely karakterét is hasonló, némileg az ipari építészetből kölcsönzött, elemekkel alakítottuk ki. Meghatározza a hely vizualitását a beton, fa, kerámia és az újrahasznosított gyárablakok beépítése.A korábban egy légtérként átvett üzlethelységet, a kialakítani kívánt különböző edzési funkciók tükrében határoltuk le. Egy 70m2 –es helyiség esetében nehéz olyan megoldást találni a leválasztásra, hogy az ne szűkítse a helyet, de a vizuális és akusztikai lehatárolás funkciónak is megfeleljen. Végül karakteres fa keretbe illesztett üvegfalak építésével oldottuk meg a terek kialakítását, ahol a hangtechnika volt segítségünkre kiegészítő akusztikai leválasztásban.A POS1T1ON ebben a projektben a belsőépítészet mellett, az edzőterem teljes branding és nyomtatott illetve webes grafikai megjelenését is megtervezte.     

További képekért kattintson ide!   

Tervező: POSITION Tervező Kft.
Asztalos ipari munkák: Katona Csaba
Világítás tervezés/bútorok: Solinfo                                                  
Padló: IVANKA Beton Design                                                     
Reklámtábla: Villfény Kft.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Edzőterem a POS1T1ON-től
A Pace Power Plate Center a POS1T1ON legújabb munkája. A projekt a Power Plate magyarországi székhelyét mutatja be.


KATEGÓRIÁK
Shop (14)