Design
Design  »  Shop  »  A Nespresso kávészentélyei
Shop

A Nespresso kávészentélyei

Élménydesigner
Akinek a kávézás nem csupán arról szól, hogy felhajtja a feketét, hanem már-már szertartás számba megy, pontosan érti, miről szól a kávészentély.

Párizs – elegancia a Champs-Elysées-n


A Diadalív közvetlen közelében, a Champs-Elysées-n található a több mint 200 Nespresso Boutique közül a legnagyobb. Az exkluzív, 1500 négyzetméteres eladótérben minden kávérajongó megtalálja a számára legvonzóbb prémium kávéőrleményt, a kávégépeket és kiegészítőket.


A számos szolgáltatásnak otthont adó funkcionális terek közül a legkülönlegesebb a Dressing Room, ahol a vásárlók saját ízlésüknek megfelelően „öltöztethetik fel” választottjukat: különböző színű oldalpanelek közül válogatva megalkothatják saját Nespresso gépüket.

A Barista Barban pedig a kiváló minőségű kávéőrlemények és a kávékészítés mesterei játsszák a főszerepet: itt öltenek testet a legkülönlegesebb receptek.


New York – bohém élet a Soho-ban


New York luxus és művész negyedének szívében, a Soho-ban található a legkülönlegesebb észak-amerikai Boutique, melynek belső terei tükrözik a városrész vidám, színes világát. Számos luxusmárka itt mutatkozik be elsőként, ha Amerika földjére lép. Nincs ez másképp a Nespresso-val sem.

A kávézósarok kialakítása, színvilága a Soho bohém világát tükrözi, ugyanakkor elegáns és különleges. A kávé rajongók itt nem csupán megvásárolhatják kedvencüket, de az új ízeket is kipróbálhatják.


München – futurisztikus  kávépalota a történelmi városközpontban


A tradíció és a kortárs művészet együttélésének mintapéldája a Münchenben tavaly megnyitott Nespresso Boutique, mely egy szecessziós épületben kapott helyet.


Egy vonalkódos azonosító rendszernek köszönhetően a vásárlók maguk is megtalálhatják és leemelhetik a polcokról kedvenc Grand Cru kávéőrleményüket, majd a kapszulatároló dobozokat az automata pénztárgép leolvasójához érintve azonosíthatják és ki is fizethetik azokat. Természetesen, mint minden Boutique-ban, a kávéspecialisták itt is bármikor segítenek a 16 féle Grand Cru és a limitált kiadású őrlemények közötti választásban.


Lausanne – otthon a Nespresso otthonában


A Nestlé Nespresso SA székhelye a svájci Lausanne-ban található. Itt születnek a legjobb minőségű kávéőrlemények és a tökéletes kávé elkészítéséhez szükséges, megjelenésükben is exkluzív kávégépek és kiegészítők. A Nespresso szakértői a lausanne-i Boutique Lab-ben nyert tapasztalatok alapján tökéletesítik a folyamatokat.


Az exkluzív kialakítású Club Room-ról hirtelen nehéz eldönteni, hogy iroda vagy kóstoló hely, esetleg titkos kávébarlang.


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Shop (14)