Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2007/6. számából
NYARALÓ
Műteremház a Balaton fölött
Bálint Imre építész egy festőművész barátjának tervezte ezt a szinte szoborszerű és helyi anyagokat alkalmazó zavarba ejtő panorámájú épületet.
1
2
3
4
5
CSALÁDI HÁZ
A nyers téglaburkolatú épület alaprajza aszimmetrikus szárú latinkereszt forma, amely egy kilencosztatú térben ölt testet.  »
CSALÁDI HÁZ
Átépítés mesterfokon
Egy régi nyeregtetős épület átalakításával egy minden tekintetben megfelelő és vállalható esztétikai minőségű ház jött létre. 
CSALÁDI HÁZ
Ekler Dezső tervezési megbízása egy négyfős család teljes körű kiszolgálására alkalmas, elegánsan rusztikus családi ház kialakítására szólt.  »
CSALÁDI HÁZ
A család mediterrán stílusú házat kért hatalmas nyílászárókkal, födém nélküli, tágas belső terekkel, ahol a gyerekek birodalma és a felnőttek élettere elhatárolódik.  »
VILLA
A földszinten a minden oldalán nyílásokkal ellátott épületet műkő tömbök fedik, a felső szint "vibráló" homlokzatát vöröscédrus lécekkel burkolták.   »
CSALÁDI HÁZ
Híd a házban
A családi ház tetőfedésébe integrált napkollektorok elegendő hőenergiát szolgáltatnak a melegvíz-ellátáshoz, ami jelentős megtakarítást jelent. 
CSALÁDI HÁZ
Élő hagyomány
A szentendrei ház tömegformálásában fontos szerepet játszott a hatméteres szintkülönbség, ezért két lakószintet, pincét és tetőteret alakítottak ki. 
CSALÁDI HÁZ
A természet köntösében
Az L alakú ház anyaghasználatában a faszerkezetek és a bontott tégla a meghatározók. Formavilágában pedig merít a múlt hagyományaiból. 
Megrendelem a Szép Házak 2007/6. lapszámát