Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2010/2. számából
CSALÁDI HÁZ
Teraszház a Táborhegyen
A teraszház magasabb szintjeiről körpanoráma tárul a szemlélő elé. A lakásbelső modern stílusú, ugyanakkor meleg, családias hangulatú.
1
2
CSALÁDI HÁZ
Az épület tervezésekor fontos szerepet játszott a térszerkezet egyszerű megformálása és a fény áramlásának minden irányból történő bebocsátása.  »
LAKÁS
Modern, elegáns enteriőrre, sok-sok fényes, csillogó felületre és elegáns, ugyanakkor praktikus beosztásra vágyott a családi ház új tulajdonosa.   »
VILLA
Angiában, a cornwalli North-Devon háborítatlan partvonalán egy bekötőút végén, egy sziklás szirten áll magányosan ez a panorámás családi ház.  »
LAKÁS
A hetvenes évek elején épült átlagos kockaház új arculatot kapott. Ezzel együtt a belső tér is teljesen átalakult egy lakberendező közreműködésével.  »
CSALÁDI HÁZ
A budai hegyoldal újonnan parcellázott részén emelkedő ikerház az építésekor több szempontból is különlegesnek számított.   »
CSALÁDI HÁZ
A csodálatos környezetben épült családi ház tulajdonosai a nagy, világos tereket, a kertkapcsolatot, a hálószobák intimitását és a könnyedséget kedvelik.  »
CSALÁDI HÁZ
A kis alapterületű, egyszerű alaprajzú házat a téglaburkolatú, lapostetős közlekedő és az épület előtt végigvonuló pergolaoszlopsor teszi változatossá.  »
CSALÁDI HÁZ
A háromszintes bauhaus stílusú családi háznál a hatalmas ablakok és a teraszok biztosítják a kapcsolatot a természettel, a kint és bent határa szinte elmosódik.  »
Megrendelem a Szép Házak 2010/2. lapszámát