Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2011/1. számából
CSALÁDI HÁZ
Fehér minimál
Az építész házaspár saját otthona ez a modern villa, amelynek berendezésénél a modern formavilágot és a keleti hangulatot ötvözték.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A természetes kőfalburkolattal borított lapostetős családi házban a tulajdonosok otthonos belsőt teremtettek, és jól érzik magukat új életterükben.  »
CSALÁDI HÁZ
Hófehér, ragyogó, de nem hivalkodó családi ház. Egyszerű szerkesztésű alaprajzok, emberi léptékű tömeg. Nincs díszítés, felesleges anyagváltások.  »
VILLA
A buja trópusi növények karéjában épült kétszintes családi háznak elegánsak a kőhomlokzatai és a falamellákkal árnyékolt, nagyvonalú üvegfelületei.  »
CSALÁDI HÁZ
A zártsorú családi ház nagy üvegfelületei növelik a térérzetet, felelősek a fényárért és közvetlen kapcsolatot létesítenek a faburkolatú terasszal.  »
CSALÁDI HÁZ
A mediterrán jellegű családi ház belül inkább klasszikus, polgári hangulatú, semmint mediterrán. A homlokzati kőburkolat az enteriőrben is megjelenik.  »
CSALÁDI HÁZ
A klinkertéglás családi ház íves teraszai forgószínpadhoz teszik hasonlatossá a házat. Az összes helyiségből közvetlen a kapcsolat a kerttel.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építész a családjának tervezett házzal megmutatta, hogy kicsiben is lehet minőséget alkotni. Az emeleten a gyerekeknek önálló lakrész alakítható ki.  »
LAKÁS
A budai társasház kétszintes lakásában egybefüggő tereket hoztak létre, ahol a házigazda utazásainak emléktárgyai egzotikus hangulatot teremtettek.  »
LAKÁS
Az új építésű, nagy teraszos lakásban a praktikusság elsődleges szempont volt. A közösségi terek és az intim szféra tökéletesen elkülönülnek egymástól.  »
Megrendelem a Szép Házak 2011/1. lapszámát