Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2011/6. számából
CSALÁDI HÁZ
Családbarát minimál
Egy Pest közeli településen, a dombtetőn áll az elegáns, bauhaus stílusú, modern ház. Nagyvonalúságával kitűnik a mediterrán építészeti környezetből.
1
2
3
4
LAKÁS
Modern minimál stílusú enteriőr, ami a tört fehér és sötétbarna ellentétére épít. A kétszintes ikerház elrendezése tökéletesnek tűnt.  »
LAKÁS
A loft lakások nagyvonalú, színvonalas életterek. A Riverloft lakásai vegyítik a magánszféra és a munkakörnyezet adta lehetőségeket.  »
VILLA
A quebeci Brompton-tó partján kitűzött magánvillánál környezettudatos építőanyagokat és technológiákat alkalmaztak.  »
CSALÁDI HÁZ
Szőlőlugas, gyümölcsfák, mogyoróbokrok, júdásfa, egy utcafronti polgárház a 20-as évek végéről, és mindez egy alföldi település belvárosának szívében.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építészek nagy közösségi összejövetelekre is alkalmas otthont és egy építészstúdió irodáját ötvöztek a családi házban.  »
LAKÁS
Egy déli tájolású, az utca szintjétől emelkedő telken áll a lépcsőzetes panorámájú ház, abban pedig egy otthonos, harmonikus lakás.  »
CSALÁDI HÁZ
A megbízók egy faszerkezetű házat képzeltek el környezetbarát anyaga és technológiája miatt. Erdélyi és skandináv hatások keverednek modern stílussal.  »
CSALÁDI HÁZ
A kertvárosi környezetben elhelyezkedő, enyhe lejtésű, üres teleknél elvárás volt a modern, letisztult formavilág, belül pedig a tágas, világos terek.  »
Megrendelem a Szép Házak 2011/6. lapszámát