Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2012/1. számából
VILLA
A modern életmód tere
A festői környezetben álló Brentwood Residence nevű villában ötvöződik a kortárs építészet és a Los Angeles-i modern életstílus.
1
2
3
LAKÁS
Az újonnan épült Marina-parti lakópark egyik épületében található lakás teljes belső kialakítása volt a feladat fiatalos, modern stílusban.  »
LAKÁS
A tulajdonos fiatal pár olyan otthont álmodott magának, amely mozgalmas életüket kiszolgálja. Fontos szerepet kapott az energiatakarékos világítás.  »
VILLA
A megfogalmazott igények – generációk szintbeli különválasztása, logikus térszervezés, a tájolás fontossága, időtállóság, egyszerű formavilág volt.  »
CSALÁDI HÁZ
A telekválasztásnál a természet közelsége volt az egyik fő szempont. A Balaton-parti a favázas készház hangulatát befolyásolják a közeli erdők.  »
NYARALÓ
Egykori zártkerti területen, a Budai-hegység déli lejtőjére építették az alápincézett, lapostetős nyaralót a múlt század hetvenes-nyolcvanas éveiben.  »
CSALÁDI HÁZ
Modern formák és természetes anyagok jellemzik ezt a kertvárosi családi házat. Az átgondolt tervezési elképzelés túlmutat a kétszintes épületen.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy kisváros domboldalában egy új építés telek, amelyen egy kompromisszumok nélküli, nagyvonalú, elegáns ház épült, amely nem követi a divatot.  »
CSALÁDI HÁZ
Környezetéből kitűnő, egyedi, szoborszerűen megformált tömegképzést képzeltek el ennek a nem mindennapi épületnek.  »
CSALÁDI HÁZ
Ennél a T-alakú, tájba illesztett épületnél az északi panoráma látványa párosul a szélvédett, délkeleti–délnyugati benapozással.
  »
Megrendelem a Szép Házak 2012/1. lapszámát